Λαμία: Επίσκεψη στο 15ο Δημοτικό σχολείο

Gazzetta team
Λαμία: Επίσκεψη στο 15ο Δημοτικό σχολείο

bet365

Συνεχίστηκαν και την Παρασκευή 22/11 οι επισκέψεις της Λαμίας σε μικρούς μαθητές με σκοπό την προσέλκυση όλο και περισσότερων παιδιών στον αθλητισμό και συγκεκριμένα αντιπροσωπεία της ομάδας βρέθηκε στο 15ο Δημοτικό Σχολείο.

Οι Lazar Romanic, Mark Asigba, Lucas Ramos, Χριστόφορος Καραγιάννης και Νίκος Σόμογλου συνοδευόμενοι από τον γυμναστή της ομάδας Γιώργο Αδάμ και την υπεύθυνη επικοινωνίας, Μαρία Παληαλέξη, συνομίλησαν με τα παιδιά τα οποία επιφύλαξαν ενθουσιώδη και θερμή υποδοχή.

Όλοι απάντησαν με χαρά στις ερωτήσεις των μικρών μαθητών, φωτογραφήθηκαν μαζί τους, μοίρασαν αυτόγραφα και εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου 23/11 με την Ξάνθη στις 20:00 στο ΔΑΚ.

Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Τσαμπάκαλο και τους δασκάλους για την φιλοξενία και την συνεργασία τους.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED