Βασιλόγιαννης: «Εχουμε ανάγκη τον κόσμο»

Gazzetta team
Βασιλόγιαννης: «Εχουμε ανάγκη τον κόσμο»

bet365

Ο μεσοεπιθετικός της Λαμίας απεύθυνε κάλεσμα στους φίλους της, ενόψει του αυριανού αγώνα

Επιστροφή στοιχήματος* στη EuroLeague! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Κάλεσμα στους φίλους της Λαμίας για το αυριανό ματς με την Ξάνθη απεύθυνε ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης, μέσω του Star Κεντρικής Ελλάδας. «Σίγουρα η ψυχολογία είναι το Α και το Ω. Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες είναι κάτι που βοηθάει. Η βαθμολογική κατάσταση είναι κάτι πολύ σημαντικό και όλα τα παιδιά μέσα στην ομάδα είμαστε χαρούμενοι και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι», είπε αρχικά. Και συνέχισε. «Όπως σωστά έχει αναφέρει και ο κόουτς, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και όπως έχετε δει και εσείς όλες οι ομάδες παλεύουν είτε εντός είτε εκτός να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Για το συγκεκριμένο με την Ξάνθη, θα ήθελα να πω και εγώ ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει εμείς να παίξουμε και να κάνουμε αυτά που δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες που έχει δώσει ο προπονητής μας για να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα παίζουμε με μία ομάδα η οποία έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα, όμως και εμείς έχουμε βρει τα πατήματά μας και παίρνουμε τους βαθμούς που είναι το πιο σημαντικό».

Για το αν είναι έτοιμος να σκοράρει σχολίασε πως «αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Θεωρώ πως είμαι καλά, είμαι στο 100% πλέον και νιώθω έτοιμος». Κλείνοντας τόνισε πως «το έχω πει άπειρες φορές ότι ο κόσμος είναι ο 12ος μας παίκτης και το έχει δείξει άλλωστε πάρα πολλές φορές. Τον καλώ μέσα από αυτή τη δήλωσή μου να έρθει και να μας στηρίξει και να μας βοηθήσει καθώς τον έχουμε ανάγκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα