Αρης: Συμφωνία Καρυπίδη με αμερικανική εταιρία για το μάρκετινγκ της ΠΑΕ

Αρης: Συμφωνία Καρυπίδη με αμερικανική εταιρία για το μάρκετινγκ της ΠΑΕ

Gazzetta team
Αρης: Συμφωνία Καρυπίδη με αμερικανική εταιρία για το μάρκετινγκ της ΠΑΕ

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης κατά την διάρκεια της παραμονής του στη Νέα Υόρκη είχε συνάντηση με εταιρία για να αναλάβει το μάρκετινγκ της ΠΑΕ. Προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο ιδιοκτήτης του Αρη, Θόδωρος Καρυπίδης, ήρθε σε συμφωνία με εταιρία για να αναλάβει το μάρκετινγκ της ΠΑΕ. Κατά την διάρκεια της παραμονής του στη Νέα Υόρκη, ο Θόδωρος Καρυπίδης, είχε συνάντηση με εταιρία όπου και συζήτησε το ενδεχόμενο ανάληψης του μάρκετινγκ των «κιτρίνων».

Στη συνάντηση έγινε παρουσίαση της ομάδας και των δραστηριοτήτων της σε όλα τα επίπεδα με την εταιρία να βλέπει ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης της ΠΑΕ στο κομμάτι εμπορικό-μάρκετινγκ και όλα θα δείχνουν ότι θα υπάρξει συνεργασία.

Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει προφορική συμφωνία και το επόμενο διάστημα θα επικυρωθεί και επίσημα ώστε η συνεργασία να ξεκινήσει από Δεκέμβριο. Ο λόγος της κίνησης αυτής είναι ότι ο ιδιοκτήτης του Αρη επιθυμεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα σε ότι αφορά το εμπορικό κομμάτι, αφού με την δυναμική που έχει το όνομα Αρης, θα μπορέσει η ΠΑΕ μέσω της εν λόγω εταιρίας να αυξήσει ακόμα περισσότερο τα έσοδά της, αλλά και να εξελίξει ακόμα περισσότερο τον σύλλογο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα