Κανονισμός αδειοδότησης: Παραμένουν οι περσινές ποινές στην SL1

bet365

Στο Δ.Σ. της ΕΠΟ διευκρινίστηκε πως θα διατηρηθούν οι περσινές ποινές για τον κανονισμό αδειοδότησης της Super League 1. Τι θα ισχύει για τις ομάδες της Football League.

Επιστροφή στοιχήματος* στη EuroLeague! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αναφορικά με τον κανονισμό αδειοδότησης στην SL1 θα μείνουν οι ίδιες ποινές. Δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι για την SL2 επίσης.
Δεν θα υπάρχει κανονισμός αδειοδότησης για τις ομάδες της Football League. Όσες όμως είναι να ανέβουν στην παραπάνω κατηγορία θα πρέπει να πληρούν τα κριτήριά της. Το ίδιο θα ισχύει και για τις ομάδες της SL2 σχετικά με την SL1. Επιπροσθέτως τέθηκε επί τάπητος το θέμα των κριτηρίων εμπιστευτικότητας. Να μην βγαίνουν δηλαδή προς τα έξω πράγματα και θέματα που αφορούν στους φακέλους των ομάδων.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED