Ολυμπιακός: Νέα αναβολή για την υπόθεση του Καραπαπά, εκδικάστηκε η δίωξη στον Θεοδωρίδη

Ολυμπιακός: Νέα αναβολή για την υπόθεση του Καραπαπά, εκδικάστηκε η δίωξη στον Θεοδωρίδη

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Νέα αναβολή για την υπόθεση του Καραπαπά, εκδικάστηκε η δίωξη στον Θεοδωρίδη

bet365

Στις 28/11 θα εκδικαστεί τελικώς η δίωξη στον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, λόγω οσφυαλγίας. Εκδικάστηκε η δίωξη του Σάββα Θεοδωρίδη στην Πειθαρχική της ΕΠΟ για τις δηλώσεις που είχε κάνει.
Νέα αναβολή, την δεύτερη, πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του Κώστα Καραπαπά, στον οποίο έχει ασκηθεί δίωξη για τις δηλώσεις που έκανε μετά το Ξάνθη - Ολυμπιακός. Ο δικηγόρος των «ερυθρόλευκων» Ιωάννης Χατζησαββάογλου παρουσίασε έγγραφο σύμφωνα με το οποίο η οξεία οσφυαλγία που τον ταλαιπωρεί - και ήταν ο λόγος της πρώτης αναβολής - έχει παρουσιάσει ήπια βελτίωση αλλά δεν του επιτρέπει να είναι παρών στην απολογία, κάτι που ειπώθηκε ότι θα γίνει στις 28 Νοεμβρίου. Είναι και η ημερομηνία στην οποία μετατέθηκε η υπόθεση.
Αντίθετα, εκδικάστηκε κανονικά η δίωξη στον Σάββα Θεοδωρίδη, για τις δηλώσεις που έκανε μετά τον ίδιο αγώνα. Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού εκπροσωπήθηκε από τη δικηγόρο του Ελένη Τσάκαλη, που επανέλαβε ότι ενημερώθηκε για την δίωξη από τα sites και ζήτησε την απαλλαγή του. «Δεν φέρει καμία ιδιότητα με την οποία θα μπορούσε να κληθεί πειθαρχικά. Με κανέναν τρόπο δεν φέρει ιδιότητα που να προβλέπεται στον πειθαρχικό κώδικα. Δεν δεσμεύει την ΠΑΕ και δεν λειτουργεί για λογαριασμό της. Έχει τιμητική ιδιότητα χωρίς σύνδεση με την ΠΑΕ γι' αυτόν τον λόγο μόλις πληροφορήθηκε για τη δίωξη έκανε μήνυση στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιρικός εισαγγελέας στο παρελθόν έχει αναγνωρίσει έλλειψη ιδιότητας και δεν έχει κάνει δίωξη παρά τις δηλώσεις που έχει κάνει επανειλημμένα το διάστημα που είναι επίτιμος πρόεδρος. Είναι φανατικός φίλαθλος αλλά παραμένει φίλαθλος που δεν δεσμεύει την ΠΑΕ. Τις δηλώσεις τις έκανε ως Σάββας Θεοδωρίδης και όχι ως επίτιμος πρόεδρος Ολυμπιακού».
Πρόσθετη παρέμβαση στην υπόθεση άσκησε ο Ολυμπιακός μέσω του δικηγόρου του Ιωάννη Χατζησαββάογλου που υποστήριξε ότι ο Σάββας Θεοδωρίδης δεν έχει καμία σχέση με την ΠΑΕ: «Αυτό το ξέρει και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας και η Επιτροπή σας. Έναν χρόνο τώρα, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αμελούσε να ασκήσει δίωξη. Δεν έχει καμία ιδιότητα από αυτές που προβλέπει ο πειθαρχικός κώδικας. Είναι τιμητικός τίτλος. Πως γίνεται ένας παλαίμαχος φίλαθλος να γίνεται αντικείμενο πειθαρχικής διαδικασίας. Πως είναι δυνατόν να καταδιώκεται αυτός ο άνθρωπος. Είναι ένας αγαπητός παλαίμαχος, οι δηλώσεις του δεν δεσμεύουν την ΠΑΕ. Δεν υπάρχει κανονιστική σύνδεση. Έχει κληθεί ποτέ σε απολογία παλαίμαχος πρόεδρος; Ποτέ. Μόνο ο Ολυμπιακός έχει επίτιμο πρόεδρο; Τα πειθαρχικά αδικήματα αναζητούν και συγκεκριμένες ιδιότητες». Οι Σάββας Θεοδωρίδης και Ολυμπιακός πήραν προθεσμία για υπομνήματα μέχρι την επόμενη Τρίτη.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED