Μαρκ Φερνάντεθ - Τόρες: Τα επιθετικά «όπλα» στο Αστέρας Τρίπολης - Βόλος μιλούν ισπανικά

Δημήτρης Βέργος
Μαρκ Φερνάντεθ - Τόρες: Τα επιθετικά «όπλα» στο Αστέρας Τρίπολης - Βόλος μιλούν ισπανικά

bet365

Ο Ισπανός Μαρκ Φερνάντεθ και ο Αργεντινός Χοακίν Τόρες είναι οι παίκτες στους οποίους θα στηριχθούν μεσοεπιθετικά Αστέρας και Βόλος στην κυριακάτικη αναμέτρηση της Τρίπολης.

Η κυριακάτικη αναμέτρηση στην Αρκαδία μεταξύ του Αστέρα και του Βόλου θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από τα... κέφια των ισπανόφωνων εξτρέμ των δύο ομάδων.

Από τη μία ο 29χρονος Ισπανός Μαρκ Φερνάντεθ του Αστέρα Τρίπολης και από την άλλη ο 22χρονος Αργεντινός Χοακίν Τόρες του Βόλου έχουν πραγματοποιήσει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στη φετινή Super League.

Αστέρας και Βόλος στηρίζονται επιθετικά στους δύο ισπανόφωνους ακραίους τους, οι οποίοι με τα τέρματα που έχουν σημειώσει ως τώρα αλλά και με τη συμμετοχή στο παιχνίδι των δύο ομάδων έχουν προσφέρει σημαντικά.

Αμφότεροι μάλιστα θα έχουν ένα έξτρα κίνητρο την Κυριακή στην Τρίπολη καθώς η... σχέση τους με τα δίχτυα δεν είναι δυνατή τελευταία, αγνοώντας το γκολ εδώ και τρεις αγωνιστικές. Τελευταίο τέρμα του Μαρκ Φερνάντεθ ήταν στις 20 Οκτώβρη στο διπλό μέσα στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου, την ίδια μέρα που ο Τόρες σκόραρε για τελευταία φορά στην ήττα από την ΑΕΚ στη Ριζούπολη. Έκτοτε και οι δύο έχουν σιγήσει...

Και οι δύο μετρούν τέσσερα γκολ και μία ασίστ μέχρι στιγμής στη φετινή Super League. Από την πλευρά του ο Μαρκ Φερνάντεθ έχει δώσει πέντε βαθμούς στον Αστέρα καθώς είχε σημειώσει τα δύο τέρματα στο νικηφόρο 2-1 επί του Ατρόμητου, ενώ ήταν και αυτός που είχε σημειώσει το μοναδικό γκολ των Αρκάδων στο διπλό επί του Πανιωνίου (0-1). Το πρώτο του γκολ είχε έρθει στην ήττα με 2-1 από την Ξάνθη.

Ο Τόρες από την άλλη είχε δώσει δύο βαθμούς στον Βόλο με το τέρμα που είχε σημειώσει στο 1-0 επί του ΟΦΗ. Τα άλλα τρία τέρματά του απέναντι σε Ατρόμητο (2) και ΑΕΚ (1) σημειώθηκαν σε ήττες των νεοφώτιστων, με τον Αργεντινό ωστόσο να ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του.

Ο Τόρες συστήνεται τη φετινή σεζόν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να αποτελεί μέχρι στιγμής μία από τις μεταγραφές του καλοκαιριού στη φετινή Super League. Μάλιστα ως τώρα καταγράφει τις καλύτερες επιδόσεις της καριέρας του, ξεπερνώντας τη σεζόν 2017-2018 με τη φανέλα της Νιούελς.

Ο Μαρκ Φερνάντεθ απολαμβάνει τη δεύτερή του σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα και με την παρουσία του μέχρι στιγμής δείχνει έτοιμος να αφήσει πίσω του τις περσινές του επιδόσεις, όταν και είχε σημειώσει πέντε τέρματα στο πρωτάθλημα.

Η «μάχη» της Τρίπολης την Κυριακή θα έχει... λατινικό φόντο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα