PAOK TV: Έρχονται και οι εφαρμογές για smart TV

PAOK TV: Έρχονται και οι εφαρμογές για smart TV

PAOK TV: Έρχονται και οι εφαρμογές για smart TV

bet365

Μετά την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Edison η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK TV προχωρούν τη διαδικασία για τις εφαρμογές στις smart τηλεοράσεις.

Άλμπα - Ολυμπιακός με σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν την Τετάρτη (20/11) την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Edison, που έρχεται να βάλει το PAOK TV σε ακόμα περισσότερα σπίτια, με το PAOK TV Full HD Sat Receiver, έναν αποκωδικοποιητή, ο οποίος διαθέτει προεγκατεστημένο το PAOK TV.

Για smart τηλεοράσεις LG, ήδη, έχει ολοκληρωθεί η εφαρμογή και βρίσκεται σε διαδικασία review (επανελέγχου) από την LG Korea που δίνει όλες τις σχετικές άδειες. Αν ανάψει το πράσινο φως και δεν απαιτούνται επιπλέον έλεγχοι ποιότητας της εφαρμογής, τότε θα είναι έτοιμη προς εγκατάσταση και χρήση πριν από τα Χριστούγεννα, που ήταν και ο αρχικός στόχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει η διαδικασία ανάπτυξης της αντίστοιχης εφαρμογής (σε beta μορφή) για τηλεοράσεις Samsung και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες εταιρείες που κατασκευάζουν smart TV.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα