Η υποψηφιότητα του Μαντσίνι και η αλλαγή σχεδίου με Τόνσο

Η υποψηφιότητα του Μαντσίνι και η αλλαγή σχεδίου με Τόνσο

Gazzetta team
Η υποψηφιότητα του Μαντσίνι και η αλλαγή σχεδίου με Τόνσο

bet365

Το αρχικό πλάνο του Μίκαελ Ένινγκ προβλέπει αλλαγές στο αρχικό σχήμα στον εκτός έδρας αγώνα (24/11, 19:30)με την ΑΕΚ αλλά οι ενοχλήσεις του Μάρτιν Τόνσο στη γάμπα θα τον κρατήσουν εκτός παιχνιδιού.

Άλμπα - Ολυμπιακός με σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Ανεξαρτήτως της νίκης επί του Αστέρα Τρίπολης στον τελευταίο αγώνα πριν τη διακοπή του Πρωταθλήματος, ο Γερμανός προπονητής του Άρη δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του. Ακολούθησε το φιλικό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και η κατάθεση πειστηρίων από συγκεκριμένους παίκτες για μια θέση στην ενδεκάδα. Μεταξύ αυτών, οι δύο Αργεντίνοι, Ντάνιελ Μαντσίνι και Μάρτιν Τόνσο. Ο πρώτος είχε χάσει τη θέση του στο rotation, ο δεύτερος είχε ρόλο αλλά αυτός ήταν περισσότερο βοηθητικός.

Στις σκέψεις του 54χρονου τεχνικού ήταν η χρησιμοποίηση του Τόνσο στο αρχικό σχήμα αλλά ο τραυματισμός του παίκτη στη γάμπα, ουσιαστικά αλλάζει τα σχέδια. Πρόκειται για ένα πρόβλημα το οποίο ταλαιπώρησε τον αθλητή στη διάρκεια της περσινής χρονιάς. Διάθεση ρίσκο δεν υφίσταται, ο παίκτης ήδη ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας καθώς προβλέπεται να μείνει εκτός δράσης για διάστημα τουλάχιστον δέκα ημερών.

Αντιθέτως, ο Μαντσίνι είναι στο μυαλό του Ένινγκ για τη βασική ενδεκάδα έχοντας τη δυνατότητα επιλογής σε δύο θέσεις. Είτε δηλαδή του κρυφού χαφ πίσω από τον Μπράουν Ιντέγε, είτε στην αριστερή πλευρά της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα