Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την επέκταση στον Σερπέζη

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την επέκταση στον Σερπέζη

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την επέκταση στον Σερπέζη

bet365

O Δημήτρης Σερπέζης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα τον κρατήσει στο «τριφύλλι», τουλάχιστον μέχρι το 2022.

Ακόμη ένα σημαντικό ταλέντο του Παναθηναϊκού υπογράφει νέο συμβόλαιο. Ο 18χρονος επιθετικός, Δημήτρης Σερπέζης, θα είναι παίκτης του «τριφυλλιού» μέχρι το 2022, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης η «πράσινη» ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Δημήτρη Σερπέζη έως το 2022. Γεννημένος στις 14 Νοεμβρίου 2001 ο Σερπέζης βρίσκεται στον όγδοο χρόνο του στο Τριφύλλι. Ο 18χρονος μέσος είναι βασικό στέλεχος της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού».

«Εύχομαι να δικαιώσω όσους με πίστεψαν»

Ο ίδιος δήλωσε, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Αισθάνομαι ευγνώμων γιατί με την επέκταση συμβολαίου μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού. Εύχομαι να είμαι υγιής και να καταφέρω να δικαιώσω όσους με εμπιστεύονται. Ελπίζω εφέτος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα με την ομάδα Νέων», είπε ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετ΄την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα