Κυκλοφόρησε ο τρίτος τόμος του «πράσινου» graphic novel «1908»

Κυκλοφόρησε ο τρίτος τόμος του «πράσινου» graphic novel «1908»

Gazzetta team
Κυκλοφόρησε ο τρίτος τόμος του «πράσινου» graphic novel «1908»

bet365

Γκολ, ξύλο και φυλακή. Έρωτας, ρομαντισμός και φιλία. Ίντριγκες και ραδιουργίες. Ρατσισμός κι αλληλεγγύη. Παρασκήνιο και παιχνίδια εξουσίας. Αναρχία. Προσκοπισμός. Αυτοθυσία, θάνατος κι αναγέννηση. Έντονα συναισθήματα, αντιθέσεις και πρωτόγνωρες εμπειρίες, βιώνουν οι πρωταγωνιστές του τόμου 03 του «1908», στην Αθήνα των Βαλκανικών Πολέμων.

Το «Άλμα στην αιωνιότητα» χωρίζεται σε δύο υποϊστορίες. Στο πρώτο μέρος, απεικονίζονται ο εκρηκτικός χαρακτήρας του Γιώργου Καλαφάτη και τα πρώτα θερμά επεισόδια στα γήπεδα, τα οποία οδηγούν τον ιδρυτή του Παναθηναϊκού πίσω από τα κάγκελα,

Στο δεύτερο μέρος, πρωταγωνιστής είναι ο Κωστής Τσικλητήρας. Η ιστορία διαδραματίζεται σε πολλαπλά μέτωπα: από το Ολυμπιακό Στάδιο της Στοκχόλμης στο πεδίο της μάχης στα βουνά της Ηπείρου. Από την καταξίωση, τα μετάλλια και τις δάφνες, στη μουντάδα του πολέμου. Από τη γεμάτη χαρές κι επιτυχίες ζωή, στον θάνατο.

Όπως και στους προηγούμενους τόμους, έτσι και στον 03, τα σκίτσα συνοδεύονται από επεξηγηματικά κείμενα και ιστορικές αποκαλύψεις. Αυτή τη φορά, το «1908» σας επιφυλάσσει κάποια ντοκουμέντα, που αναμένεται... να συζητηθούν έντονα!

Το βιβλίο κυκλοφορεί από την εκδοτική Belle Epoque, είναι διαθέσιμο στο vivliapao.gr και, εντός λίγων ημερών, σε όλα τα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Άλμα στην αιωνιότητα - «1908» τόμος 03

Εκδοτική Belle Époque

Εικονογράφηση: Πέτρος Μπάλτας

Σενάριο-κείμενα: Ανδρέας Οικονόμου

Τιμή 6,9 ευρώ

Σελίδες 48

Μέγεθος 17 x 24 εκ.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED