Κορακάκης – Σίμος: Οταν ήταν συμπαίκτες

Gazzetta team
Κορακάκης – Σίμος: Οταν ήταν συμπαίκτες

bet365

Ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί την Κυριακή τον ΟΦΗ και οι προπονητές των δύο ομάδων θα έχουν πολλά να θυμηθούν... Εκείνος των κρητικών «αντικατέστησε» τον Οφρυδόπουλο στον Ιωνικό!
Από τα ματς που ξεχωρίζουν είναι αυτό της Κυριακής μεταξύ του Ατρόμητου και του ΟΦΗ, ξέχωρα από το βαθμολογικό κομμάτι. Είναι και αυτό το... κάτι που απορρέει από τους δύο πάγκους, όπου σε εκείνον των γηπεδούχων θα κάθεται ο Γιώργος Κορακάκης, μαζί με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, ενώ στων φιλοξενουμένων ο Γιώργος Σίμος.
Οι δύο Γιώργηδες λοιπόν έχουν κοινό παρελθόν και άκρως πετυχημένο. Μάλιστα δεν θα προκαλέσει εντύπωση αν... ξεχαστούν και ο ένας φωνάζει στον άλλον να του δώσει την μπάλα. Βλέπετε υπήρξαν για τρία χρόνια συμπαίκτες στη Χαλκηδόνα, με την οποία το καλοκαίρι του 2003 πανηγύρισαν την άνοδο στην τότε Α' Εθνική.
Ο Κορακάκης είχε πάει στην ομάδα τον Γενάρη του 2001 και από τα αλώνια της Γ' Εθνικής βρέθηκε μαζί της στα «σαλόνια» της μεγάλης κατηγορίας, ενώ ο Σίμος αφίχτηκε εκεί το καλοκαίρι του 2002, προερχόμενος από τον ΟΦΗ. Μέχρι και το τέλος της χρονιάς 2004/05 λογίζονταν ως «κολώνες» του συγκροτήματος που είχε δημιουργήσει ο Γιώργος Παράσχος και βρέθηκαν ταυτόχρονα στο γήπεδο για 73 ματς και 5.640'. Ο πρώτος στον άξονα, ο δεύτερος στα στόπερ.
Στη συνέχεια οι δρόμοι τους χώρισαν, αλλά συναντήθηκαν ξανά στο γήπεδο, αυτή τη φορά ως αντίπαλοι. Τον Νοέμβριο του 2005 ο Σίμος φιλοξένησε τον Κορακάκη που ήταν στον Ατρόμητο ως παίκτης της ΑΕΛ και τον κέρδισε 2-1, σε ένα παιχνίδι που αμφότεροι αγωνίστηκαν από την αρχή ως το τέλος. Τον Φλεβάρη του 2007 ο νυν τεχνικός των Περιστεριωτών πήρε την άτυπη ρεβάνς εκ νέου με τη φανέλα τους, καθώς τότε κέρδισαν 1-0 τον Ιωνικό του Σίμου. Μάλιστα επί της ουσίας ο τελευταίος είχε αντικαταστήσει τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο στο κέντρο της άμυνας των Νικαιωτών, καθώς ο 46χρονος που θα κάθεται μαζί με τον Κορακάκη στον πάγκο του Ατρόμητου είχε αποχωρήσει λίγες ημέρες πριν με προορισμό την Τρίπολη και τον Αστέρα! Και σε εκείνον τον αγώνα οι δυο τους ξεκίνησαν βασικοί και έπαιξαν ως το φινάλε.
Η 3η τους «κόντρα» ήταν τον Σεπτέμβριο του 2008, όταν ο Εθνικός του Σίμου παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Διαγόρα του Κορακάκη. Ο πρώτος είχε τότε βρει δίχτυα, ενώ ο δεύτερος αποβλήθηκε στο 70'. Η τελευταία φορά που βρέθηκαν αντιμέτωποι ήταν δύο χρόνια μετά (Σεπτέμβριος του 2010), όπου ο Σίμος ήταν στον ΠΑΟ Ρουφ, ο Κορακάκης στον Εθνικό και οι Πειραιώτες επικράτησαν στο Κύπελλο με 2-1 στην παράταση.
Αυτόματα οι δύο νεαροί προπονητές θα έχουν πολλά να θυμηθούν, πριν και μετά το τέλος της αναμέτρησης που ακολουθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα