Επιμένουν οι Τούρκοι για Ιντέγε και Μαλάτιασπορ

Επιμένουν οι Τούρκοι για Ιντέγε και Μαλάτιασπορ

Gazzetta team
Επιμένουν οι Τούρκοι για Ιντέγε και Μαλάτιασπορ

bet365

Ο Μπράουν Ιντέγε είναι κατηγορηματικά αρνητικός στην προοπτική μετακόμισης στην Τουρκία, παρόλο αυτά οι Τούρκοι επιμένουν περί του ενδιαφέροντος της Μαλάτιασπορ.

Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός παίζουν στη Novibet με σούπερ προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «malatyanethaber.com.tr», σημειώνει ότι η τουρκική ομάδα σκοπεύει να επανέλθει για την απόκτηση του 31χρονου επιθετικού καθώς ο προπονητής της Μαλάτιασπορ, Σεργκέν Γιαλτσίν, τον θέλει για παρτενέρ του Άντις Γιάχοβιτς στην κορυφή της επίθεσης. Ωστόσο, ανεξαρτήτως των όσων γράφει οι Τούρκοι, ο έμπειρος επιθετικός του Άρη έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία αλλά να εξαντλήσει το συμβόλαιό του στους «κίτρινους». Προς αυτήν την κατεύθυνση μάλιστα, είχε επικοινωνήσει ο ίδιος με τον Θόδωρο Καρυπίδη και του είχε ζητήσει να μην μπει καν σε διαδικασία συζήτησης σε περίπτωση που φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα