Οι διαπραγματεύσεις με Λιθοαΐν και η ευκαιρία που ψάχνει ο Ισπανός

Οι διαπραγματεύσεις με Λιθοαΐν και η ευκαιρία που ψάχνει ο Ισπανός

Βασίλης Βλαχόπουλος
Οι διαπραγματεύσεις με Λιθοαΐν και η ευκαιρία που ψάχνει ο Ισπανός

bet365

Το πλάνο των ανθρώπων του Άρη περιλάμβανε την ενσωμάτωση του Ισπανού τερματοφύλακα στις προπονήσεις στο διάστημα της διακοπής. Τελικώς, αυτό θα γίνει στον επόμενο μήνα, εφόσον ασφαλώς οι δύο πλευρές καταλήξουν σε οριστική συμφωνία.

Μέχρι στιγμής, το μοναδικό δεδομένο αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίον θα κινηθεί ο Άρης στη μεταγραφική περίοδο είναι η προσθήκη τερματοφύλακα. Το σενάριο των επιπλέον κινήσεων ενίσχυσης θα εξαρτηθεί από τις αποδεσμεύσεις. Προς αυτήν την κατεύθυνση, οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον 28χρονο Ραούλ Λιθοαΐν, ο οποίος είναι ελεύθερος από τον περασμένο Ιούνιο. Το τελευταίο, αν μη τι άλλο, προκαλεί ερωτηματικά, υπό την έννοια ότι δεν κατάφερε να βρει ομάδα στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca» στις 5 Σεπτεμβρίου 2019, ο Λοθαΐν είχε συμφωνήσει με τη Μάλαγα, είχε προγραμματιστεί μάλιστα να μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων, αλλά η La Liga δεν επέτρεψε αυτήν την κίνηση καθώς εκτίμησε ότι η Μάλαγα δεν μπορούσε να καλύψει το συμβόλαιο του αθλητή. Αυτό είχε επιβεβαιώσει στο Radio Marca, ο τότε ατζέντης του αθλητή, Τότε. «Η Λίγκα είδε τον μέσο όρο των χρημάτων του Ραούλ στα δύο τελευταία χρόνια από τις Λα Πάλμας, Αλκορκόν και θεώρησε ότι η αξία του αθλητή ήταν μεγαλύτερη σε σχέση μ’ αυτή που μπορεί να πληρώσει η Μάλαγα», είχε πει μεταξύ άλλων.

Τις τελευταίες ημέρες, ο Άρης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον 28χρονο τερματοφύλακα για τον οποίον οι «κίτρινοι» στοιχειοθετούν μια σπουδαία ευκαιρία καριέρας. Δηλαδή, μεταξύ των δύο πλευρών, ο Ισπανός έχει «μεγαλύτερη ανάγκη» αυτή τη συνεργασία, καθώς δεν μετρά περισσότερες από 90 συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο στις οποίες δέχθηκε 135 τέρματα. Σε 22 αγώνες κράτησε ανέπαφη την εστία του. Βέβαια, εφόσον επιτευχθεί οριστική συμφωνία, ο Λιθοαΐν θα αποκτηθεί με τη λογική του δεύτερου τερματοφύλακα…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα