Ολυμπιακός: Μαζί με την Γουλβς τους περισσότερους διεθνείς Πορτογάλους (pic)

Ολυμπιακός: Μαζί με την Γουλβς τους περισσότερους διεθνείς Πορτογάλους (pic)

Ολυμπιακός: Μαζί με την Γουλβς τους περισσότερους διεθνείς Πορτογάλους (pic)

bet365

Ο Ολυμπιακός κι η Γουλβς είναι οι ομάδες με τους περισσότερους διεθνείς στην εθνική Πορτογαλίας.

H εθνική Πορτογαλίας, κάτοχος του προηγούμενου Euro θα συμμετάσχει και στην επόμενη διοργάνωση, εξασφαλίζοντας στο Λουξεμβούργο την πρόκριση!

Κι όλα αυτά έχοντας στο ρόστερ της τρεις (!) παίκτες του Ολυμπιακού.

Οι Σα, Σεμέδο και Ποντένσε, που φορούν τη φανέλα του Ολυμπιακού και έτσι οι ερυθρόλευκοι έχουν τριπλή εκπροσώπηση στην ομάδα του Σάντος.

Η άλλη ομάδα που έχει τον ίδιο αριθμό παικτών είναι η Γουλβς με τους Ρουί Πατρίσιο, Ζοάο Μουτίνιο και Ντιόγο Ζότα.

Από εκεί και πέρα, η Σίτι έχει δύο τους Κανσέλο και Μπερνάντο Σίλβα, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επίσης δύο (Πασιένσια και Αντρέ Σίλβα).

Το οξύμωρο είναι πως οι Σπόρτινγκ (Μπρούνο Φερνάντες), Πόρτο (Ντανίλο Περέιρα) και Μπενφίκα (Πίτσι) έχουν από έναν παίκτη στην εθνική ομάδα.

Ti έχουν κάνει

Σα: Ακόμη δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής όντας στον πάγκο, αλλά μέσω του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να κληθεί και πάλι στην εθνική.

Σεμέδο: Το ίδιο κι αυτός. Δεν έχει πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής όντας κι αυτός στον πάγκο στα ματς με Λουξεμβούργο (εντός κι εκτός), Ουκρανία και Λιθουανία.

Ποντένσε: Στον πάγκο στο 6-0 με τη Λιθουανία, δεν ήταν στην 18άδα για Λουξεμβούργο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα