Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK TV στο διεθνές Sports OTT Summit της Μαδρίτης

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK TV στο διεθνές Sports OTT Summit της Μαδρίτης

Gazzetta team
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK TV στο διεθνές Sports OTT Summit της Μαδρίτης

bet365

Στο εξειδικευμένο event για τις αθλητικές ψηφιακές πλατφόρμες, που θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη θα δώσει το παρών η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK TV.

Από 19 έως 21 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην ισπανική πρωτεύουσα το Sports OTT Summit, με την συμμετοχή εταιρειών όπως η Google, το Facebook, το ΝΒΑ, το Youtube, την UEFA και την F1.

O ΠΑΟΚ και το PAOK TV θα βρίσκονται το επόμενο τριήμερο στη Μαδρίτη στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους συνδρομητές.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η τηλεόραση αλλάζει. Η τεχνολογία διαμορφώνει ένα τελείως διαφορετικό σκηνικό με τις ψηφιακές πλατφόρμες να ορίζουν τις εξελίξεις και να μονοπωλούν το ενδιαφέρον της τεράστιας αυτής αγοράς. Ο αθλητισμός κατέχει μεγάλο μερίδιο της… πίτας και αυτές τις μέρες όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Μαδρίτη.

Εκεί διεξάγεται το Sports OTT Summit, το κορυφαίο κι απόλυτα εξειδικευμένο event για τις αθλητικές ψηφιακές πλατφόρμες, στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι leaders του χώρου. Εταιρείες όπως η Google, το Facebook, το NBA, η Formula 1, η UEFA, η La Liga, το YouTube, η Amazon και πάροχοι αθλητικού περιεχομένου όπως το Dazn, το BBC, η Movistar, το Eurosport, το Canal+, το BT Spοrt.

To «παρών» στο Sports OTT Summit θα δώσει και το PAOK TV. Την μοναδική ψηφιακή πλατφόρμα στον ελληνικό αθλητισμό θα εκπροσωπήσουν ο New Media Director του συλλόγου, Παναγιώτης Αρωνιάδης και ο IT Manager, Νίκος Σακελλαρίου που θα έχουν επαφές και συναντήσεις με κορυφαία στελέχη εταιρειών στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του PAOK TV».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα