Διαμαντόπουλος: «Έδειξα πως είμαι εδώ»

Διαμαντόπουλος: «Έδειξα πως είμαι εδώ»

Gazzetta team
Διαμαντόπουλος: «Έδειξα πως είμαι εδώ»

bet365

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος δήλωσε «παρών» στο φιλικό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας υποστηρίζοντας ότι πλέον είναι στο 100%.

Προκριματικά Euro με Novi Specials & ενισχυμένες αποδόσεις (21+)

Ο έμπειρος επιθετικός του Άρη ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα τραυματισμού και στον σημερινό (16/11) φιλικό αγώνα με τη βουλγαρική ομάδα πήρε χρόνο συμμετοχής. «Έδειξα πώς είμαι εδώ, έχω επιστρέψει και νιώθω 100% έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα μου, ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας και την απόφαση του προπονητή», είπε και αναφέρθηκε στην καλή εικόνα που παρουσίασε ο Άρης απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. «Ήταν ένα πολύ καλό και δυνατό φιλικό για να δείξουν οι παίκτες τις δυνατότητες τους, σε μια δυνατή προπόνηση τα περισσότερα παιδιά ανταποκρίθηκαν και έδειξαν ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας. Είμαι ικανοποιημένος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα