Ατρόμητος: Η επόμενη, δύσκολη, μέρα

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Η επόμενη, δύσκολη, μέρα

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου αποτελεί παρελθόν από τον Ατρόμητο και ο Γιάννης Αγγελόπουλος θα έχει το δύσκολο έργο της εύρεσης του επόμενου προπονητή.

Προκριματικά Euro με Novi Specials & ενισχυμένες αποδόσεις (21+)

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται πλέον ο Ατρόμητος. Η θητεία του Γιάννη Αναστασίου στην ομάδα έληξε άδοξα το Σάββατο και πλέον τα μάτια όλων είναι στην επόμενη μέρα στον πάγκο του συλλόγου. Δεδομένα αυτή η επόμενη μέρα δεν θα είναι εύκολη.

Στο Περιστέρι επιθυμούν να έχουν άμεσα τον επόμενο τεχνικό, με τον Γιάννη Αγγελόπουλο να έχει ήδη σηκώσει μανίκια. Στα γραφεία της ΠΑΕ αναμένεται να γίνει... κατακλυσμός με mail και προτάσεις για προπονητές κι από αυτά θα πρέπει η διοίκηση του Ατρόμητου να ξεχωρίσει κάποια και να προχωρήσει στην επιλογή του εκλεκτού.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι τίποτα σίγουρο, ακόμα και η εθνικότητα του νέου προπονητή. Από την ελληνική αγορά αν και υπάρχουν αρκετοί ελεύθεροι, αυτοί που φαίνεται να... κολλούν περισσότερο σε αυτό που αναζητά ο Ατρόμητος είναι δύο. Σάββας Παντελίδης και Μαρίνος Ουζουνίδης, είναι τα ονόματα που θα απασχολήσουν αν προχωρήσει η ελληνική λύση.

Από το εξωτερικό τώρα, πολλοί θα σκεφτούν πως είναι ελεύθερος ο Νταμίρ Κάναντι. Τα πράγματα με τον πρώην τεχνικό της Νυρεμβέργης και τον άνθρωπο που έκανε τρομερά πράγματα για δύο χρόνια στο Περιστέρι, δεν είναι τόσο απλά. Εκτός του ότι είναι άγνωστο το κατά πόσο θα θέλει ο ίδιος να επιστρέψει, αυτή τη στιγμή έχει κάποιες ακόμα υποχρεώσεις στην Γερμανία που δεν τον αφήνουν να κοιτάξει την επόμενη σελίδα της καριέρας του.

Η περίπτωση του Αυστριακού, λοιπόν, μοιάζει και είναι αρκετά δύσκολη και οι πιθανότητες να υπάρξει κάτι θετικό είναι λίγες. Κάπως έτσι, από την ξένη αγορά θα αρχίσουν να εμφανίζονται υποψήφιοι προπονητές όσο περνούν οι μέρες και ξεχωρίζουν από την διοίκηση του Ατρόμητου οι επικρατέστεροι.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED