Άρης - ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2-0

Άρης - ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2-0

Gazzetta team
Άρης - ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2-0

bet365

Ο Άρης επικράτησε της ΤΣΣΚΑ Σόφιας με 2-0 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο οποίο άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις οι παίκτες οι οποίοι δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Προκριματικά Euro με Novi Specials & ενισχυμένες αποδόσεις (21+)

Ο Μίκαελ Ένινγκ έδωσε φανέλα βασικού στον νεαρό Μαρμαρίδη ο οποίος κάλυψε το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ στο αντίστοιχο αριστερό έπαιξε ο Μενέντεθ. Σόουζα-Δεληζήσης ήταν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Μπακούτσης-Μπα ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, ο Μάρτιν Τόνσο είχε ρόλο 10αριου, ενώ στα επιθετικά άκρα αγωνίστηκαν οι Μαντσίνι (αριστερά), Μαρτίνες (δεξιά). Ο Ντάνι Λάρσον έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Άρης είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο και αρκετές συνεργασίες μεταξύ των παικτών της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο Ντάνιελ Μαντσίνι ήταν ο κινητήριος μοχλός για τους «κίτρινους» οι οποίοι είχαν τελικές προσπάθειες και δύο γκολ στο πρώτο πρώτος. Το πρώτο προήλθε από τη συνεργασία των Τόνσο-Μαντσίνι και την εκτέλεση του πρώτου πάνω στην κίνηση στο 19ο λεπτό (1-0). Στο 30ο λεπτό ο Ντάνι Λάρσον είχε ρόλο δημιουργού και ο Τόνσο εκτελεστή καθώς από την παράλληλη σέντρα του Σουηδού, ο Τόνσο με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι «κίτρινοι» είχαν ακόμη δύο κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τους Τόνσο, Λάρσον. Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας απείλησε στο 12ο λεπτό με τον Τσέφερσον αλλά ο Τσιλιγγίρης είχε εξαιρετική αντίδραση καθώς επίσης και στο 29’ όπου η παρέμβαση του Σόουζα ήταν αποτελεσματική.

Οι άμυνες ήταν… χαλαρές στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές προϋποθέσεις για περισσότερα τέρματα. Ο Άρης απείλησε σε τρεις περιπτώσεις με τον Μαρτίνες, μέσα στο πρώτο 20πτο, ενώ η ΤΣΣΚΑ Σόφιας βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 51ο λεπτό με τον Κάρεϊ, αλλά και στο 60ο λεπτό με τον Σόλομον. Ο Μαρτίνες έψαξε το γκολ, ήταν ο βασικός εκφραστής του Άρη στην επίθεση, αλλά παρά τις προσπάθειες του, δεν το... βρήκε.

Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Μαρμαρίδης, Τόνσο (Άρης), Ντα Σίλβα (ΤΣΣΚΑ)

ΑΡΗΣ(Ένινγκ): Τσιλιγγίρης (46’ Παρίσης), Μαρμαρίδης (69’ Σενγκέργκης) , Μενέντεθ (Λούκας Σάσα), Δεληζήσης (57’ Μπαγκαλιάνης), Σόουζα, Μπακούτσης (80’ Ροζ), Μπα (46’ Διαμαντόπουλος), Λάρσον, Μαντσίνι, Μαρτίνες (90' Ιντέγε), Τόνσο.

ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Μ. Κρούσιτς): Σοτίροβ, Γκαλάμποβ, Αμπεντόσα, Τέλες, Τόμας, Πίντο, Τιάγκο, Κάρεϊ, Σόλομον, Ντα Σίλβα, Αλί.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν για την ΤΣΣΚΑ οι Σαλαμάνοφ, Νταβίντοφ, Σμολένσκι, Μπούτσκοφ, Ουάτ, Τσένοφ, Ιβάνοφ, Γιορντάνοφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα