ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Παναθηναϊκός: Στις Ακαδημίες της Ζάλτσμπουργκ ο Συλαϊδόπουλος (pic)

Παναθηναϊκός: Στις Ακαδημίες της Ζάλτσμπουργκ ο Συλαϊδόπουλος (pic)

Παναθηναϊκός: Στις Ακαδημίες της Ζάλτσμπουργκ ο Συλαϊδόπουλος (pic)

Την ευκαιρία να δει από κοντά τον τρόπο λειτουργίας μίας εκ των κορυφαίων ακαδημιών της Ευρώπης, αυτής της Ζάλτσμπουργκ, είχε ο προπονητής της Κ-19 του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:
 
Ο προπονητής της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ήταν προσκεκλημένος για πέντε ημέρες στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Red Bull Salzburg προκειμένου να παρακολουθήσει τον τρόπο λειτουργίας μιας εκ των κορυφαίων ακαδημιών της Ευρώπης την τελευταία δεκαετία (προ διετίας κατέκτησε το Uefa Youth League). Στο διάστημα αυτό είχε συναντήσεις με τον προπονητή της πρώτης ομάδας, Jesse March και τους Manfred Pamniger (υπεύθυνος λειτουργίας της Ακαδημίας) και Frank Kramer (συντονιστής Ακαδημίας).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο προπονητής της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ήταν προσκεκλημένος για πέντε ημέρες στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Red Bull Salzburg προκειμένου να παρακολουθήσει τον τρόπο λειτουργίας μιας εκ των κορυφαίων ακαδημιών της Ευρώπης την τελευταία δεκαετία (προ διετίας κατέκτησε το Uefa Youth League). Στο διάστημα αυτό είχε συναντήσεις με τον προπονητή της πρώτης ομάδας, Jesse March και τους Manfred Pamniger (υπεύθυνος λειτουργίας της Ακαδημίας) και Frank Kramer (συντονιστής Ακαδημίας). #Panathinaikos #PanathinaikosAcademy #Panathinaikosaboveall

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις