Χωρίς τον Χριστοδουλόπουλο το φιλικό του Ολυμπιακού με την Κ-19

Χωρίς τον Χριστοδουλόπουλο το φιλικό του Ολυμπιακού με την Κ-19

Gazzetta team
Χωρίς τον Χριστοδουλόπουλο το φιλικό του Ολυμπιακού με την Κ-19

bet365

Χωρίς τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο διεξήχθη το φιλικό του Ολυμπιακού με την Κ-19 της ομάδας διάρκειας 80 λεπτών. 3-0 νίκη των μεγάλων.

Επιστροφή στοιχήματος* στα Προκριματικά του Euro 2020! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ολα έδειχναν ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα έκανε την επανεμφάνισή του με την φανέλα του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Κ-19 αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε τελικά. Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να μην τον χρησιμοποιήσει με τους μεγάλους να επικρατούν των μικρών με 3-0.

Το φιλικό είχε διάρκεια 80 λεπτά (από δύο 40λεπτα) με τον Μπρούνο να ανοίγει το σκορ με πλασέ στην κίνηση στο 4, για να έρθει το 2-0 δύο λεπτά αργότερα με τον Μπενζιά. Το 3-0 διαμόρφωσε ο Μπρούνο στο 4ο λεπτό της επανάληψης.

Ολυμπιακός: Αλέν (41' Καραργύρης), Τοροσίδης, Μπα, Παπαδόπουλος, Γκασπάρ, Ξενιτίδης, Μπενζιά, Λοβέρα, Μπρούνο, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο.

Ολυμπιακός Κ19: Τζολάκης (41' Αλέν), Τσάβος, Μποσκουίδης, Ασλανίδης, Νικόλης, Νεοφυτίδης, Μπέλιτς, Μαρίνος, Τσέλιος, Κατσαβάκης, Βοΐλης.

Έπαιξαν και οι: Πάστρας, Γεωργακόπουλος, Ντότης, Σαπουντζής, Σταμούλης, Αρσενίδης, Ντουμάνης.

* Την Κυριακή υπάρχει ρεπό για τους «ερυθρόλευκους»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα