Η ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη για την επιστολή του Ολυμπιακού

Η ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη για την επιστολή του Ολυμπιακού

Gazzetta team
Η ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη για την επιστολή του Ολυμπιακού

bet365

Ο Ολυμπιακός με επιστολή στον Λευτέρη Αυγενάκη ζητάνε την άμεση παρέμβασή του για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Γιώργο Σαββίδη να τοποθετείται επί του θέματος.

Επιστολή στην Πολιτεία και συγκεκριμένα στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη απέστειλε ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες με την επιστολή αυτή ζητάνε την λήψη άμεσως μέτρων για να αλλάξει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού σε διαφορετική περίπτωση δεν είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν να παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα.

Η επιστολή αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη. Το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ με ανάρτηση στο instagram σχολίασε: ««Μέχρι τέλους, στο καλό».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED