ΑΕΚ: Επιστρέφει ο Οικονόμου, ρεπό την Κυριακή ο Κωστένογλου

ΑΕΚ: Επιστρέφει ο Οικονόμου, ρεπό την Κυριακή ο Κωστένογλου

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Επιστρέφει ο Οικονόμου, ρεπό την Κυριακή ο Κωστένογλου

bet365

Ο Μάριος Οικονόμου συνέχισε και το Σάββατο το ατομικό πρόγραμμα και από την ερχόμενη εβδομάδα θα μπορεί να υπολογίζεται ξανά. Ρεπό έδωσε την Κυριακή στους παίκτες της ΑΕΚ ο Νίκος Κωστένογλου.

Επιστροφή στοιχήματος* στα Προκριματικά του Euro 2020! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Οικονόμου είχε τεθεί νοκ-άουτ από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό λόγω του προβλήματος τραυματισμού που είχε στο γόνατο, με συνέπεια την εβδομάδα που πέρασε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα στα Σπάτα.

Το ίδιο έκανε και στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου, ωστόσο πλέον είναι καλά και από Δευτέρα αναμένεται να μπει κι αυτός σε κανονικό πρόγραμμα και θα μπορεί να υπολογίζεται εκ νέου. Όσον αφορά τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, αυτός συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο με τους διεθνείς φυσικά να απουσιάζουν.

Ο Νίκος Κωστένογλου έδωσε ρεπό στους παίκτες του για την Κυριακή, με τους κιτρινόμαυρους να επιστρέφουν στα Σπάτα το απόγευμα της Δευτέρας (18:00), περιμένοντας στη συνέχεια και την επιστροφή των διεθνών για να μπουν σε ρυθμούς επανέναρξης του πρωταθλήματος στον αγώνα με τον Άρη.

Από Δευτέρα, όπως έγινε χθες γνωστό από τον Κωστένογλου, θα προπονείται ξανά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα ο Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος επανέρχεται έπειτα από την τιμωρία που του είχε επιβληθεί από τον σύλλογο. Ο Βόσνιος στόπερ θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Άρη, στο οποίο αντίθετα θα απουσιάσει ο Μάρκο Λιβάια που έχει δηλωθεί να εκτίσει τις τέσσερις κίτρινες που συμπλήρωσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα