ΑΠΟΕΛ για Βούρο και ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα»

ΑΠΟΕΛ για Βούρο και ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα»

Gazzetta team
ΑΠΟΕΛ για Βούρο και ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα»

bet365

Να βάλει τέλος στα δημοσιεύματα για την Ενωση και τον Πραξιτέλη Βούρο επιχείρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Το όνομα του Πραξιτέλη Βούρου ακούγεται για τους Κιτρινόμαυρους ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου αλλά στον ΑΠΟΕΛ δηλώνουν άγνοια. Ο εκπρόσωπος Τύπου, συγκεκριμένα, μιλώντας σε κυπριακή εκπομπή ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τα σενάρια που θέλουν τον 24χρονο Ελληνα αμυντικό στο στόχαστρο της ΑΕΚ και προσπάθησε να βάλει τέλος στο σχετικό θέμα, λέγοντας πως δεν υπάρχει τίποτα.

«Τα ελλαδικά δημοσιεύματα επικαλούνται κυπριακά δημοσιεύματα. Στην Κύπρο δεν γράφτηκε κάτι. Τι άλλο να πούμε; Αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι το ζήσαμε κι άλλες φορές. Υπάρχουν κωδικοί όπως αυτός. Ουδέποτε γράφτηκε κάτι τέτοιο στην Κύπρο. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα», ήταν τα λόγια του Νεκτάριου Πετεβίνου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα