Λάμπρου: «Δεν βρίσκω νόημα να είμαι κάπου και να μην παίζω»

Λάμπρου: «Δεν βρίσκω νόημα να είμαι κάπου και να μην παίζω»

Gazzetta team
Λάμπρου: «Δεν βρίσκω νόημα να είμαι κάπου και να μην παίζω»

bet365

Ο Έλληνας επιθετικός με δηλώσεις του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αρμενία - Ελλάδα με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr.

Ο Λάζαρος Λάμπου σκόραρε το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ στο φιλικό παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας (1-3), όπου αγωνίστηκε ως αλλαγή στο β’ μέρος, με τον ίδιο σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Είχα να παίξω καιρό, ήταν ευκαιρία να δείξω ότι αξίζω να είμαι στην ομάδα. Ήθελα να αποδείξω στους ανθρώπους της ομάδας ποιος είμαι. Είμαι επαγγελματίας και από τη στιγμή που δεν παίζω δουλεύω για μένα. Ο Ιανουάριος είναι κοντά και θα δούμε τι θέλει να κάνει η ομάδα. Δεν βρίσκω νόημα να είμαι κάπου και να μην παίζω. Η ομάδα έχει τον πρώτο λόγο βέβαια. Εγώ δουλεύω για μένα αφού δεν αγωνίζομαι και δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Αν δεν αλλάξει κάτι, θα συζητήσω με την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα