ΟΦΗ: Σπουδαία καμπάνια για την οδηγική ασφάλεια

Gazzetta team
ΟΦΗ: Σπουδαία καμπάνια για την οδηγική ασφάλεια

bet365

Ακόμα μία δράση κοινωνικού χαρακτήρα ανέλαβε η ΠΑΕ ΟΦΗ, η οποία σε συνεργασία με την εταιρεία AVIS και με πρωταγωνιστές τους παίκτες της ομάδας επιχειρεί να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για την σωστή οδηγική συμπεριφορά.

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει με μια νέα σειρά δράσεων η ΠΑΕ ΟΦΗ. Αυτή τη φορά, η οδηγική συμπεριφορά που έχει στοιχίσει τη ζωή σε 160 Κρήτες την τελευταία τριετία τίθεται στο επίκεντρο του κρητικού συλλόγου, ο οποίος σε συνεργασία με την εταιρεία AVIS ξεκίνησε την καμπάνια «Ασφαλής πορεία».

Στόχος της η ευαισθητοποίηση των πολιτών για θέματα που άπτονται της οδηγικής ασφάλειας, με τους παίκτες του ΟΦΗ να λαμβάνουν ενεργό μέρος σε αυτή την προσπάθεια και να γίνονται πρωταγωνιστές σε αυτή τη σειρά βίντεο που παρουσίασαν οι δύο φορείς.

Στο πρώτο από τα συνολικά επτά που θα δημοσιευθούν, ο Κοσμάς Τσιλιανίδης μπαίνει στη θέση του οδηγού ενώ θα ακολουθήσουν οι Δημήτρης Σωτηρίου, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Ανέστης Νάστος, Αντίλ Ναμπί, Νίκος Μαρινάκης και Γιώργος Κουτρουμπής.

Αναλυτικά η ενημέρωση του συλλόγου:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 κάθεται στη θέση του οδηγού! Πιάνει το “τιμόνι” και με... συνοδηγό την AVIS, στο πλαίσιο μιας σειράς Ενεργειών Κοινωνικής Ευθύνης αναλαμβάνει δράσεις που στόχο έχουν την ενημέρωση για τη σωστή οδηγική συμπεριφορά στους δρόμους.

Την τελευταία τριετία, μόνο στην άσφαλτο της Κρήτης έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 160 άνθρωποι. Ο αριθμός αυτός όλο και αυξάνεται, αφού η μη τήρηση των κανόνων οδηγικής συμπεριφοράς αποτελούν έναν από τους βασικούς λόγους για τα παραπάνω.

Από σήμερα και για τις επόμενες μέρες, επτά ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, μαζί με τον προπονητή του ΟΦΗ, Γιώργο Σίμο, θα στείλουν μέσω βίντεο τα μηνύματά τους για τα “πρέπει” και τα “δεν πρέπει” που οφείλουμε όλοι μας να ακολουθούμε όταν καθόμαστε στη θέση του οδηγού.

Οι Δημήτρης Σωτηρίου, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Ανέστης Νάστος, Αντίλ Ναμπί, Νίκος Μαρινάκης και Γιώργος Κουτρουμπής έπιασαν ήδη το τιμόνι στα οχήματα της Avis και σας στέλνουν το πιο ηχηρό μήνυμα για την ευαισθητοποίηση όλων μας.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED