«Η ΑΕΚ θέλει τον Τάνκοβιτς» (vids)

«Η ΑΕΚ θέλει τον Τάνκοβιτς» (vids)

Δημήτρης Βέργος
«Η ΑΕΚ θέλει τον Τάνκοβιτς» (vids)

bet365

Σουηδικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η ΑΕΚ έχει πραγματοποιήσει διερευνητικές επαφές για τον 24χρονο εξτρέμ της Χάμαρμπι, Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Επιστροφή στοιχήματος* στα Προκριματικά του Euro 2020! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το ενδιαφέρον για τον Τάνκοβιτς από την ΑΕΚ αποκάλυψε η σουηδική εφημερίδα Expressen, η οποία υποστηρίζει πως ήδη έχει υπάρξει διερευνητική κρούση από την πλευρά της Ένωσης, χωρίς ωστόσο να έχει πέσει στο τραπέζι κάποια επίσημη πρόταση.

Ο Τάνκοβιτς προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τη Χάμαρμπι, με την οποία σκόραρε 14 φορές τη φετινή σεζόν, μοιράζοντας οκτώ ασίστ σε 28 εμφανίσεις, κάτι που του έδωσε τη δυνατότητα να κληθεί και στην Εθνική Σουηδίας. Ο 24χρονος Σουηδοβόσνιος εξτρέμ αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα με το καλό του πόδι να είναι το δεξί, ενώ έχει τη δυνατότητα να παίξει και ως δεύτερος επιθετικός.

Σύμφωνα με τους Σουηδούς, ο Τάνκοβιτς αναμένεται να αποφασίσει για το μέλλον του μέσα στις επόμενες εβδομάδες με την ΑΕΚ να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του. Μάλιστα ο ίδιος ο παίκτης δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, με τη Χάμαρμπι να είναι αναγκασμένη να τον πουλήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Τόσο η Χάμαρμπι όσο και ο παίκτης γνωρίζουν το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και πλέον μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη. Εκτός από την Ένωση πάντως κι άλλες ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα