«Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν ρωτήσει για τον Τσιτσιρέτι»

Gazzetta team
«Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν ρωτήσει για τον Τσιτσιρέτι»

bet365

Ιταλικό ρεπορτάζ εμπλέκει τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ αλλά και την Χετάφε με την περίπτωση του ακραίου επιθετικού, Αμάτο Τσιτσιρέτι.
Πρόκειται τον 25χρονο εξτρέμ Αμάτο Τσιτσιρέτι που ανήκει στη Νάπολι. Αγωνίζεται κυρίως ως ακραίος επιθετικός και ενώ παίζει & επιτελικός χαφ.
Πέρυσι είχε 15 ματς με την Άσκολι, μετρώντας 2 γκολ και 3 ασίστ, ενώ μέτρησε και 6 συμμετοχές στη Serie Α με την Πάρμα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μπενεβέντο, Μεσίνα, Primavera της Ρόμα, ενώ ανήκει στη Νάπολι. Με την Μπενεβέντο έγραψε τα καλύτερα νούμερα με 16 γκολ και 21 ασίστ σε 80 ματς. Το Calciomercato μεταδίδει πως έχουν ρωτήσει και ενδιαφερθεί για τον παίκτη οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Χετάφε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα