Μόρας: Απάντησε μέσω… της συζύγου του για το επεισόδιο με Λαμία

Gazzetta team
Μόρας: Απάντησε μέσω… της συζύγου του για το επεισόδιο με Λαμία

bet365

Το ενωτικό μήνυμα της συζύγου του μέσω instagram ήταν η απάντηση που έδωσε ο Βαγγέλης Μόρας αναφορικά με την κόντρα που είχε με οπαδούς της ΑΕΛ στον αγώνα απέναντι στη Λαμία.

Η τοποθέτηση του Βαγγέλη Μόρα για το φραστικό του επεισόδιο με μερίδα οπαδών της ΑΕΛ στο ματς με τη Λαμία ήρθε μέσω… ριπόστ.

Ο αρχηγός των «βυσσινί» ενεπλάκη στο συγκεκριμένο επεισόδιο στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όταν ορισμένοι οπαδοί της ομάδας του επιτέθηκαν φραστικά, εκείνος απάντησε δείχνοντας το έμβλημα της ομάδας στη φανέλα του και χρειάστηκε να παρέμβουν οι συμπαίκτες του για να τον ηρεμήσουν.

Με πιο καθαρό μυαλό, ήταν η σύζυγος του που μετέφερε το μήνυμα-τοποθέτηση για το εν λόγω περιστατικό, με τον Έλληνα αμυντικό να αναδημοσιεύει την ανάρτηση της στο δικό του προφίλ, δείγμα ότι τα λόγια της τον κάλυψαν και με το… παραπάνω.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα ανέφερε:

«Ευτυχώς δυο-τρεις «άνθρωποι», δεν αντιπροσωπεύουν ολόκληρη μια πόλη σαν τη Λάρισα. Λατρεύω την πόλη μου, που λατρεύει το θεσμό της οικογένειας και δεν ασελγεί!!!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα