ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Επικυρώθηκε το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και οι τιμές των εισιτηρίων

Επικυρώθηκε το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και οι τιμές των εισιτηρίων

Επικυρώθηκε το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και οι τιμές των εισιτηρίων

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Σόφιας το Σάββατο (16/11, 15:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης και η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων.

Στην ανακοίνωσή της, αναφέρει: «Διεθνής φιλικός αγώνας το ερχόμενο Σάββατο (16/11, 15:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει την CSKA Sofia, η οποία αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία («Efbet Liga») και βρίσκεται στην 4η θέση, ενώ είναι ο σύλλογος που έχει κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους στη γειτονική χώρα.

Τα εισιτήρια του φιλικού

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του φιλικού με τη βουλγάρικη ομάδα.

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

10 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3, 7

15 ευρώ στα VIP

* Τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 δεν ισχύουν για το φιλικό με την CSKA Sofia, ενώ τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο.

* Για την αγορά του εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

* H διάθεσή τους ξεκίνησε από την ARIS F.C. Boutique (Τρίτη-Παρασκευή 10:00-18:00 και το Σάββατο, την ημέρα του φιλικού αγώνα, από τις 10:00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου), ενώ διατίθενται και ηλεκτρονικά από τη viva: https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris/eisitiria-agonon-2019-2020/».