ΑΕΚ: Χωρίς Τσιγκρίνσκι, Λόπες και τους διεθνείς στα Σπάτα

ΑΕΚ: Χωρίς Τσιγκρίνσκι, Λόπες και τους διεθνείς στα Σπάτα

Gazzetta team
ΑΕΚ: Χωρίς Τσιγκρίνσκι, Λόπες και τους διεθνείς στα Σπάτα

bet365

Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη, με τους διεθνείς να απουσιάζουν, αλλά και τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Έλντερ Λόπες που έλειπαν με άδεια.

Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και ό,τι ακολούθησε, με την επίσκεψη των οπαδών της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο και την ομιλία του Ίλια Ίβιτς, οι παίκτες της Ένωσης επέστρεψαν το πρωί της Τρίτης στα Σπάτα.

Απόντες ήταν φυσικά οι διεθνείς (Μπάρκας, Μπακάκης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς και Μπότος) οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί στις Εθνικές τους ομάδες για τα ματς που ακολουθούν τώρα στο διάστημα της διακοπής.

Επίσης από τα Σπάτα απουσίαζαν και οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Έλντερ Λόπες, οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει άδεια από την ομάδα. Όσον αφορά τους τραυματίες Οικονόμου και Κλωναρίδη, αυτοί συμμετείχαν συνεχίζοντας το ατομικό τους πρόγραμμα.

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης θα προπονηθούν ξανά το πρωί της Τετάρτης στα Σπάτα στις 11:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα