Απόλλων Λεμεσού: Απολογήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου στον Ολυμπιακό για «άστοχη και επιπόλαιη δημόσια τοποθέτηση»

Απόλλων Λεμεσού: Απολογήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου στον Ολυμπιακό για «άστοχη και επιπόλαιη δημόσια τοποθέτηση»

Gazzetta team
Απόλλων Λεμεσού: Απολογήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου στον Ολυμπιακό για «άστοχη και επιπόλαιη δημόσια τοποθέτηση»

bet365

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού δήλωσε πως ο «ο Ολυμπιακός ασελγούσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο», αλλά φαίνεται μετανιωμένος για τα όσα είπε ζητώντας συγγνώμη από τους «ερυθερόλευκους».

Επιστροφή στοιχήματος* στα Προκριματικά του Euro 2020! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ειλικρινείς απολογίες από τον εκπρόσωπο Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού, Φανούρη Κωνσταντίνου, ο οποίος είχε δηλώσει:

«Είχε πει ότι αγωνίζονται στην Ευρώπη με ξένους διαιτητές. Κανένας δεν αμφισβητεί ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο και ότι έκανε τις καλύτερες πορείες στην Ευρώπη. Όμως δεν είναι μέτρο σύγκρισης με τι αγωνίζονται στο εξωτερικό γιατί και ο Ολυμπιακός Πειραιώς για μια 20ετία που ασελγούσε στην Ελλάδα, με ξένους διαιτητές αγωνιζόταν στην Ευρώπη.

Άρα δεν είναι υπαρκτή δικαιολογία».

Ωστόσο, ζήτησε συγγνώμη με την παρακάτω επιστολή του:

Προς Πρόεδρο ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,

Εκφράζω τις ειλικρινείς απολογίες μου για την άστοχη και επιπόλαιη δημόσια τοποθέτηση στην οποία έχω προβεί με δηλώσεις μου σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, με τις οποίες προσέβαλα την ένδοξη και μεγάλη ιστορία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Πρόκειται για μία επιπόλαιη επαναλαμβάνω τοποθέτησή μου, προϊόν της πίεσης και της κακής ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρέθηκα λίγες ώρες μετά το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και τις συνεχείς αντιπαραθέσεις που είχα με τον ομόλογό μου της ομάδας της Λευκωσίας.

Απολογούμαι ειλικρινά σε όλο το οικοδόμημα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και στο κάθε μέλος του ξεχωριστά, και εύχομαι να παραμείνουν οι σχέσεις των δυο ομάδων στο καλύτερο επίπεδο και στην ομάδα σας να εκπληρώσει κάθε της στόχο τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις.

Με εκτίμηση,

Φανούριος Κωνσταντίνου

Εκπρ. Τυπ. Απόλλωνα Λεμεσού

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα