Φυλάκιση οκτώ μηνών στον Βίτορ Περέιρα για τη χειρονομία στη Λεωφόρο

Gazzetta team
Φυλάκιση οκτώ μηνών στον Βίτορ Περέιρα για τη χειρονομία στη Λεωφόρο

bet365

Στον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για τη χειρονομία που είχε κάνει στους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Επιστροφή στοιχήματος* στα Προκριματικά του Euro 2020! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Τον Φεβρουάριο του 2015 ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο είχε κάνει μια χειρονομία προς τους οπαδούς των «πρασίνων» στο πέταλο της Θύρας 13. Στη συνέχεια ακολούθησε ρίψη αντικειμένων και εισβολή των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και το ντέρμπι των αιωνίων δεν ξεκίνησε ποτέ.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Δίκη» του Open, ο Περέιρα καταδικάστηκε ερήμην του από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για υποκίνηση βίας με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για την ενέργειά του αυτή.

Ο Περέιρα είχε αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2015. Στη συνέχεια είχε αναλάβει της Φενέρμπαχτσε και Μόναχο 1860, ενώ από τον Δεκέμβριο του 2017 βρίσκεται στον πάγκο της Σανγκάη SIPG.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα