Παναθηναϊκός: Έκανε την αρθροσκόπηση ο Ινσούα, επιστρέφει σε 1,5 μήνα

Παναθηναϊκός: Έκανε την αρθροσκόπηση ο Ινσούα, επιστρέφει σε 1,5 μήνα

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Έκανε την αρθροσκόπηση ο Ινσούα, επιστρέφει σε 1,5 μήνα

bet365

Ο Εμάνουελ Ινσούα υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση το πρωί της Τρίτης και πλέον θα επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον Παναθηναϊκό σε περίπου 1,5 μήνα!

Επιστροφή στοιχήματος* στα Προκριματικά του Euro 2020! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Αργεντινός φουλ μπακ που έπαιξε για ένα ημίχρονο απέναντι στην ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής, υποβλήθηκε το πρωί της Τρίτης στην επέμβαση στο δεξί του γόνατο, στο νοσοκομείο Υγεία.

Την αρθροσκόπηση έκανε ο γιατρός της ομάδας, Γιάννης Λεβάκος, με τον Ινσούα να υπολογίζεται πως θα χρειαστεί πλέον περίπου 4-6 εβδομάδες για την επαναφορά του στα πλάνα του Γιώργου Δώνη.

Υπενθυμίζεται πως έχει δηλωθεί να εκτίσει τιμωρία λόγω συμπλήρωσης του ορίου καρτών, στα ματς με Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα