Μάντζιος: «Μεγάλη νίκη, έχουμε δρόμο ακόμα»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Μεγάλη νίκη, έχουμε δρόμο ακόμα»

bet365

Την άριστη επίδοση των παικτών του στο τακτικό κομμάτι ανέδειξε ο Άκης Μάντζιος μετά την σπουδαία νίκη με 3-0 επί της ΑΕΛ, τονίζοντας ότι υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα για να βελτιώσει η Λαμία στο παιχνίδι της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Σίγουρα είναι σύντομο το διάστημα που είχαμε στη διάθεση μας αλλά βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Σήμερα παίζαμε κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, ήμασταν τακτικά άριστοι, απόλυτα διαβασμένοι, δεν απειληθήκαμε από οργανωμένη επίθεση σε κανένα σημείο από τον αντίπαλο, παρά μόνο με κάποια μακρινά σουτ. Είχαμε την αποτελεσματικότητα που δεν είχαμε στα προηγούμενα ματς και πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη.

Το προηγούμενο διάστημα δεν είχαμε πολύ χρόνο και με τα ματς του Κυπέλλου, πρέπει ακόμη να βελτιώσουμε και κάποια πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι, όπως δείξαμε και στο παιχνίδι με τον Βόλο που χάσαμε πολλές ευκαιρίες, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα αλλά είναι μια μεγάλη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα