Παναθηναϊκός: Σε αρθροσκόπηση ο Ινσούα, 3 εβδομάδες off

Παναθηναϊκός: Σε αρθροσκόπηση ο Ινσούα, 3 εβδομάδες off

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Σε αρθροσκόπηση ο Ινσούα, 3 εβδομάδες off

bet365

Ο Εμάνουελ Ινσούα θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο γόνατο με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος και θ' απουσιάσει για περίπου τρεις εβδομάδες από τις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό.

Λάρισα - Λαμία με Novi Specials

Ο Αργεντινός φουλ μπακ αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ αφού τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Βέρντε. Φυσικά, πανηγύρισε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του το μεγάλο come-back και πλέον προγραμματίζει την αρθροσκόπηση.

Θα κάνει τη διαδικασία καθαρισμού του γονάτου και αυτό θα τον κρατήσει για περίπου τρεις εβδομάδες εκτός δράσης. Ωστόσο, ούτως ή άλλως έχει δηλωθεί να εκτίσει τιμωρία για τις κάρτες που έχει συμπληρώσει, στα ματς με Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα