Μάνταλος: «Σέβομαι τον Παναθηναϊκό, αυτό που είπα αφορούσε την εξέλιξη του αγώνα»

Δημήτρης Βέργος
Μάνταλος: «Σέβομαι τον Παναθηναϊκό, αυτό που είπα αφορούσε την εξέλιξη του αγώνα»

bet365

Διευκρινιστική δήλωση για τα όσα είπε μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έκανε ο αρχηγός της ΑΕΚ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως οι δηλώσεις του αφορούσαν την εξέλιξη του αγώνα χωρίς κανένα υποτιμητικό ύφος για τον αντίπαλο.

Λάρισα - Λαμία με Novi Specials

Ο Μάνταλος μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «νιώθει πως η ΑΕΚ ανέστησε έναν νεκρό». Γι' αυτές τις δηλώσεις ασκήθηκε κριτική, με τον αρχηγό της ΑΕΚ το μεσημέρι της Δευτέρας να προχωρά σε διευκρινιστική δήλωση.

Με αυτήν ξεκαθάρισε πως ό,τι είπε, αφορούσε την εξέλιξη του αγώνα και τον τρόπο με τον οποίο η Ένωση έχασε το ματς ενώ βρισκόταν με 2-0 μπροστά στο σκορ και πως σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να υποτιμήσει τον Παναθηναϊκό ως σύλλογο.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ υπογράμμισε ότι στα λεγόμενά του δόθηκε διαφορετική ερμηνεία, πως σέβεται τον Παναθηναϊκό, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη για το αν αυτά που είπε θεωρήθηκαν υποτιμητικά.

Αναλυτικά η δήλωση του Πέτρου Μάνταλου:

«Τις τελευταίες ώρες διαπιστώνω ότι έχει δοθεί διαφορετική ερμηνεία σε αυτό που δήλωσα μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Διευκρινίζω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι αυτό που είπα αφορούσε ξεκάθαρα την ποδοσφαιρική εξέλιξη του συγκεκριμένου αγώνα και το ότι δεν νοείται για την ομάδα μου να χάνει το οποιοδήποτε ματς, από οποιονδήποτε αντίπαλο, όταν προηγείται με 2-0.

Γνωρίζω πολύ καλά το μέγεθος του Παναθηναϊκού και στη μέχρι σήμερα ποδοσφαιρική μου διαδρομή έχω αποδείξει αν σέβομαι ή όχι τους αντιπάλους μου εντός και εκτός γηπέδων. Ζητάω συγγνώμη, αν η δήλωσή μου θεωρήθηκε υποτιμητική για τον Παναθηναϊκό. γιατί σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα