Παναιτωλικός: Γιατί μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα…

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Γιατί μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα…

bet365

Οι «κυανοκίτρινοι» βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και το gazzetta.gr … ζυγίζει τα δεδομένα για το αν δύναται να γυρίσουν τον διακόπτη

Λάρισα - Λαμία με Novi Specials

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Παναιτωλικός, που μετά την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής παραμένει χωρίς νίκη στη σεζόν. Με ρεκόρ 0-3-7, πάνω από το Αγρίνιο έχουν μαζευτεί πολλά σύννεφα και το μέλλον φαντάζει αβέβαιο. Τα δύο ματς που ακολουθούν με Παναθηναϊκό και Πανιώνιο προβάλουν κομβικά για την επόμενη ημέρα και οι «κυανοκίτρινοι» καλούνται να βρουν λύσεις.
Το gazzetta.gr «ζύγισε» τα δεδομένα και προσπάθησε να καταλήξει στο συμπέρασμα εάν τα «καναρίνια» είναι σε θέση να ανατρέψουν τα δεδομένα. Ας τα δούμε…
ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ…
*Η εικόνα της ομάδας δεν αντιπροσωπεύει τη βαθμολογική της συγκομιδή. Σε παιχνίδια όπως με την ΑΕΛ, τον Αστέρα Τρίπολης, τον Βόλο και την Ξάνθη θα μπορούσε να είχε πάρει μίνιμουμ 5 με 6 επιπλέον πόντους, κάτι που θα την έφερνε ψηλά. Κάποια στιγμή και ο παράγοντας τύχη θα σταματήσει να του γυρνά την πλάτη.
*Ο οργανισμός Παναιτωλικός δεν έχει πετάξει «λευκή πετσέτα». Οι συνειρμοί με άλλες ομάδες που στο παρελθόν βρέθηκαν σε ανάλογη θέση δεν είναι ανάλογοι, καθώς από παντού ακούς την ίδια φράση. «Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Ακόμη δεν έχει κριθεί κάτι».
*Σε συνέχεια του παραπάνω είναι ξεκάθαρη η πρόθεση για ενίσχυση τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Από το Αγρίνιο θα κινηθούν για την απόκτηση μίνιμουμ 3 ποδοσφαιριστών.
*Η πρόθεση για διορθωτικές κινήσεις αποτυπώθηκε και στην αλλαγή τεχνικής ηγεσίας. Ο Μάκης Χάβος ξέρει πρόσωπα και πράγματα και η αλλαγή στην εικόνα της ομάδας είναι εμφανής.
*Καθρέπτης όλων είναι το γήπεδο, αλλά δεν μπορεί να ειπωθεί πως υπάρχουν κακοί παίκτες στην ομάδα. Ξέχωρα με τις προσθήκες που θα υπάρξουν.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ…
*Τα 10 ματς αντιστοιχούν σε κάτι λιγότερο από το 1/3 της σεζόν και το δείγμα είναι αντιπροσωπευτικό.
*Τον Γενάρη δεν μπορείς να βρεις πολλούς καλούς παίκτες που να κάνουν τη διαφορά.
*Πλέον ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε mood «δεν μου βγαίνει τίποτα». Στην μπάλα δεν θέλει πολύ να σε πάρει από… κάτω και τα πάντα να σου βγαίνουν στραβά. Κάτι ανάλογο συμβαίνει στα «καναρίνια».
*Σε συνέχεια του παραπάνω είναι και ο παράγοντας ψυχολογία. Οταν μετράς 0/10 (σε επίπεδο νικών) τα πόδια είναι βαριά και υπάρχει μεγάλη πίεση-άγχος.
*Υπάρχει «θέμα» με τον παράγοντα διαιτησία. Στο Αγρίνιο αν και είναι μία ομάδα στην οποία καταλογίζονται λίγα φάουλ, έχει μεγάλο αριθμό σε κόκκινες και πέναλτι. Τα ποσοστά είναι αντιστρόφως ανάλογα, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Το συμπέρασμα των παραπάνω: Ο Παναιτωλικός ομολογουμένως βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αλλά ακόμη δεν έχει κριθεί κάτι. Με γνώμονα πως υπάρχουν και πλέι άουτ απομένουν για το φινάλε της σεζόν 23 αγώνες, πάρα πολύς δρόμος δηλαδή για να συμβούν τα πάντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα