ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ποντένσε: «Ένιωσα ότι ήταν ευθύνη μου να οδηγήσω την ομάδα»!

Ποντένσε: «Ένιωσα ότι ήταν ευθύνη μου να οδηγήσω την ομάδα»!

Ποντένσε: «Ένιωσα ότι ήταν ευθύνη μου να οδηγήσω την ομάδα»!

Ο Ντάνιελ Ποντένσε μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για το ματς με τον Ατρόμητο, τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και το ποιον εκ των Μαρτίνς - Σάντος θεωρεί πιο καλό τεχνικό.

Ο Ποντένσε είπε στη NOVA για:
 
Το ματς με τον Ατρόμητο: Επειδή είμαι δεύτερη χρονιά εδώ και έχω παίξει σε όλα τα ματς, ένιωσα ότι ήταν ευθύνη μου να ανεβάσω την ομάδα και να την οδηγήσω σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αισθάνθηκα πως έπρεπε να την οδηγήσω.
 
Την ανάπτυξη του Ολυμπιακού: Έπρεπε να ξεκινήσουμε από τα άκρα. Να κάνουμε περισσότερες ενέργειες ή να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το αντιμετωπίσαμε με αυτόν τον τρόπο το ματς απέναντι σε μία κλειστή άμυνα.
 
Τον Μπουχαλάκη: Είχαμε πολύ ισχυρό κέντρο. Το ξέρουμε πως το χρειαζόμαστε. Ο Αντρέας μας βοηθάει πολύ. Μου δίνει πολύ ωραίες πάσες. Το αντιμετωπίσαμε πολύ καλά το ματς.
 
Την Εθνική και τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Νομίζω ότι έχω την ευκαιρία μου για την Εθνική. Επειδή αγωνίζομαι και ως εξτρέμ. Είναι πολύ τιμητικό για μένα και είμαι πολύ περήφανος που θα μοιράζομαι τα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο με τον καλύτερο του κόσμου, τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
 
Το εάν ο Φερνάντο Σάντος είναι ο καλύτερος του κόσμου επίσης: Δεν ξέρω ποιον να διαλέξω (σ.σ. χαμόγελο). Τον Πέδρο Μαρτίνς ή τον Σάντος.