Μαρτίνς: «Νίκησε η πιο καλή ομάδα, πιο αποτελεσματικός όταν παίζει επιθετικός ο Σουντανί»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Νίκησε η πιο καλή ομάδα, πιο αποτελεσματικός όταν παίζει επιθετικός ο Σουντανί»

bet365

Ο Πορτογάλος προπονητής μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στάθηκε στην εμφάνιση του Ολυμπιακού και τοποθετήθηκε για παίκτες όπως ο Σουντανί.
Ο Πέδρο Μαρτίνς επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου για:
Το τι σημαίνει για εκείνον η επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που έρχεται: Πριν από τον ΠΑΟΚ μεσολαβεί ο Πανιώνιος. Οπότε είναι μακρινό το ματς αυτό. Σήμερα ήταν δύσκολος ο αγώνας επειδή προερχόμασταν από το ματς με την Μπάγερν. Σήμερα ήμασταν η ομάδα με τις πιο πολλές ευκαιρίες. Είχαμε πολλές φάσεις και νίκησε η πιο καλή ομάδα. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που έπαιξε κλειστά. Ο Ατρόμητος βασίστηκε στις αντεπιθέσεις. Εμείς όμως είχαμε υπομονή και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας.
Το ότι ο Ολυμπιακός ήταν επιθετικός και σοβαρός: Πράγματι μαζί με την υπομονή είναι αυτά τα στοιχεία που είπατε. Αυτό είναι το παιχνίδι που μας χαρακτηρίζει.
Τους Σουντανί και Ελ Αραμπί που γύρισαν στις Εθνικές τους: Ναι είναι αποτέλεσμα της δουλειάς τους. Έχουν βελτιωθεί και εξελιχθεί σε μία ομάδα που δουλεύει καταπληκτικά. Δεν ήταν κάτι εύκολο. Είμαστε περήφανοι ως προς το μερίδιο που μας αναλογεί και προπονούνται και παίζουν σε μία πολύ καλή ομάδα.
Τις θέσεις του Σουντανί και το εάν είναι πιο αποτελεσματικός στην κορυφή της επίθεσης: Το δικό μας παιχνίδι αποτελεί βάθος των ακραίων. Όταν παίζει στην επίθεση όμως έχει την κινητικότητα και για αυτό έρχεται και η αποτελεσματικότητα. Όταν αγωνίζεται μπροστά μας βοηθάει περισσότερο γιατί δεν έχει το βάθος που θέλουμε για τους ακραίους. Ο Σουντανί ως επιθετικός είναι πιο αποτελεσματικός.
Τους τραυματίες: Για τον Λάζαρο γνωρίζουμε πως προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και γύρισε τώρα. Επίσης για τον Φορτούνη το ξέρουμε όλοι το τι ισχύει. Φανταζόμαστε ότι λέτε για τον Βαλμπουενά. Δεν έχει κάτι σοβαρό και θα είναι διαθέσιμος στο επόμενο ματς. Ο Λάζαρος δεν είναι ακόμα σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Πρέπει να δουλέψει πολύ γιατί ακόμα δεν έχει το επίπεδο με τους ανταγωνιστές της θέσης του.
Τους διεθνείς που παίζουν συνέχεια και στον Ολυμπιακό και είναι 13 τον αριθμό: Είναι πονοκέφαλος γιατί δεν θα έχουμε παίκτες για την προπόνηση. Είμαστε περήφανοι που όλοι παρακολουθούν τους παίκτες μας όμως από την άλλη δεν θα έχουμε παίκτες να κάνουμε προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα