Δεληζήσης: «Στο τέλος ήμασταν τυχεροί»

Gazzetta team
Δεληζήσης: «Στο τέλος ήμασταν τυχεροί»

bet365

Ο Γιώργος Δεληζήσης προσέγγισε με απόλυτο ρεαλισμό το παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο αρχηγός του Άρη δήλωσε μετά το παιχνίδι ότι «στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καταιγιστικοί και το σκορ θα μπορούσε εύκολα να είχε πάει στο 5-0. Δεν το κάναμε, δεχθήκαμε ένα γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε ποτέ στον αγώνα. Δώσαμε πολύ χώρο στον Αστέρα και ήμασταν τυχεροί που δεν δεχθήκαμε και δεύτερο τέρμα». Ρωτήθηκε για τα κενά διαστήματα του Άρη και απάντησε… «δεν έχω εξήγηση, σίγουρα όμως πρέπει να δουλέψουμε με σκοπό να αποκτήσουμε διάρκεια. Δεν μας ικανοποιούν οι βαθμοί που έχουμε μαζέψει, πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον ακόμη επτά στους επόμενους τρεις αγώνες ούτως ώστε να συνεχίσουμε με σκοπό να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ρωτήθηκε για την απόδοση του Απόστολου Τσιλιγγίρη. «Αυτές είναι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στα νέα παιδιά. Ο Μικρός άρπαξε την ευκαιρία, έκανε και μία επέμβαση στο τέλος, τον βοήθησε πολύ και ο κόσμος. Μακάρι να έχει υγεία και θα τα πάει καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα