Ένα «διπλό», πολλά ιστορικά ρεκόρ για τον ΠΑΟΚ!

Ένα «διπλό», πολλά ιστορικά ρεκόρ για τον ΠΑΟΚ!

Ένα «διπλό», πολλά ιστορικά ρεκόρ για τον ΠΑΟΚ!

bet365

Το γκολ του Γιόσιπ Μίσιτς χάρισε το «διπλό» μέσα στο «Γεντί Κουλέ» και οι νταμπλούχοι Ελλάδας καταρρίπτουν, το ένα μετά το άλλο, ιστορικά ρεκόρ στην Α’ Εθνική κατηγορία.

Επιστροφή στοιχήματος* στη Super League και νέα ειδικά στοιχήματα. (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Δεν ήταν απλά μια νίκη, αυτή που πέτυχε ο ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ με 1-0 στο Ηράκλειο. Ήταν μια νίκη που εκτός από τους τρεις βαθμούς, έδωσε συνέχεια στα ιστορικά ρεκόρ για τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Με το γκολ του Γιόσιπ Μίσιτς ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 58 σερί αγώνες (χωρίς να υπολογίζεται το γκολ του Βαρέλα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ) που σκοράρει έστω και ένα γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος, επίδοση που είναι κατά ένα ματς καλύτερη απ’ αυτή που είχε εδώ και 54 χρόνια ο Παναθηναϊκός.

Το «τριφύλλι» είχε βρει δίχτυα σε 57 σερί αγώνες από τα δέκα τελευταία ματς της σεζόν 1962-63, μετά το 0-0 με τον Πιερικό στις 10 Μαρτίου 1963, μέχρι και τα πρώτα 17 ματς της σεζόν 1964-65.

Το σερί των «πράσινων» σταμάτησε με μια «λευκή ισοπαλία» στην Τούμπα στις 14 Φεβρουαρίου 1965.

Ο «Δικέφαλος» κατέρριψε και ένα ακόμη ρεκόρ που κρατούσε για πολλά χρόνια ο Παναθηναϊκός, αυτό το συνεχόμενων εκτός έδρας αγώνων που οι παίκτες του σκοράρουν έστω ένα γκολ.

Μέχρι και το ματς του Ηρακλείου οι δύο ομάδες είχαν από 29 συνεχόμενα εκτός έδρας ματς με τουλάχιστον ένα γκολ, πλέον, η συγκεκριμένη επίδοση ανήκει στους
«ασπρόμαυρους» που έχουν βρει δίχτυα σε 30 σερί αγώνες πρωταθλήματος μακριά από την έδρα τους.

Φυσικά, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να «τρέχει» το αήττητο ρεκόρ του στο πρωτάθλημα, φτάνοντας, αισίως, τους 45 αγώνες, μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης στις 4 Μαρτίου του 2018, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι η ομάδα που τρέχει το καλύτερο αήττητο σερί εκτός έδρας σ' ολόκληρη την Ευρώπη, με 22 παιχνίδια δίχως ήττα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα