Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Η Αστυνομία απέτρεψε σύγκρουση οπαδών τους

Gazzetta team
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Η Αστυνομία απέτρεψε σύγκρουση οπαδών τους

bet365

Οι Αστυνομικές Αρχές σταμάτησαν περίπου 200 οπαδούς του ΠΑΟΚ που ταξίδευαν με προορισμό το Ηράκλειο για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ και σύμφωνα με πληροφορίες απετράπη έτσι οπαδικό επεισόδιο με οπαδούς του Ολυμπιακού.
Οι Αρχές σταμάτησαν τους οπαδούς τον ΠΑΟΚ ενώ μετέβαιναν προς τον Πειραιά. Έτσι απετράπη σύμφωνα με πληροφορίες και σύγκρουση με οπαδούς του Ολυμπιακού. Οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά ήθελαν να φτάσουν στο λιμάνι του Πειραιά για να μεταβούν στο Ηράκλειο και να δώσουν έτσι το παρών στο ματς με τον ΟΦΗ.
Η Αστυνομία είχε τις σχετικές πληροφορίες ενώ υπήρξε και συνδρομή των ΜΑΤ. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν εκείνους του ΠΑΟΚ σε στάση του προαστιακού, στον σταθμό Λεύκα και έβαλαν φωτιά πλησίον των γραμμών, όπου έσπευσε διμοιρία των ΜΑΤ. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μετά από αυτήν την εξέλιξη επρόκειτο να γυρίσουν στην Θεσσαλονίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα