ΟΦΗ: Στήριξε τον Ιατρούδη του Εργοτέλη που έπαθε χιαστό

Gazzetta team
ΟΦΗ: Στήριξε τον Ιατρούδη του Εργοτέλη που έπαθε χιαστό

bet365

Μήνυμα στήριξης έστειλε ο ΟΦΗ στον Γιάννη Ιατρούδη, τον παίκτη του Εργοτέλη ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, σε μια κίνηση αλληλεγγύης ανεξαρτήτως συλλόγων.

Η αντιπαλότητα στο ποδόσφαιρο (πρέπει να) σταματά με το τέλος του 90λεπτου. Από κει και πέρα, υπάρχουν πολλά περισσότερα να ενώνουν παρά να χωρίζουν δύο συλλόγους και μάλιστα… συντοπίτες. Σε ζητήματα όπως η υγεία των αθλητών, φυσικά και δεν χωρούν οπαδικά και αυτό είναι κάτι που αν και στοιχειώδες, ο ΟΦΗ δεν το ξέχασε.

Οι Ομιλήτες, μετά τον τραυματισμό του Γιάννη Ιατρούδη, του μεσοεπιθετικού του Εργοτέλη ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, έσπευσαν άμεσα να κάνουν πράξη την παραπάνω κοινή λογική και έδωσαν το δικό τους μήνυμα στήριξης στον άτυχο ποδοσφαιριστή.

«Γιάννη, η οικογένεια του ΟΦΗ σου εύχεται περαστικά και να γυρίσεις ακόμα πιο δυνατός στα γήπεδα!», ήταν τα λόγια με τα οποία ευχήθηκαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ στον 20χρονο ταλαντούχο άσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα