ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ένινγκ σε παίκτες: «Δεν μου άρεσε ο τρόπος προσέγγισης του αγώνα»

Ένινγκ σε παίκτες: «Δεν μου άρεσε ο τρόπος προσέγγισης του αγώνα»

Ένινγκ σε παίκτες: «Δεν μου άρεσε ο τρόπος προσέγγισης του αγώνα»

Με ομιλίες από Μίκαελ Ένινγκ και Άγγελο Χαριστέα στους ποδοσφαιριστές άρχισε η προετοιμασία του Άρη ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και ο Γερμανός τεχνικός κατέθεσε τα παράπονά του για τη νοοτροπία τους στη Νέα Σμύρνη.

Ο 54χρονος προπονητής του Άρη είχε μιλήσει σχετικά μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο, είχε σταθεί στο χαμηλό επίπεδο συγκέντρωσης της ομάδας του. «Κρατάω ότι βγάλαμε αντίδραση μετά το γκολ, τότε είχαμε σωστή νοοτροπία και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κιόλας αν ήμασταν πιο τυχεροί και αποτελεσματικοί», είπε αρχικά και αναφέρθηκε στα συμπεράσματά του στα πρώτα 75 λεπτά του αγώνα. «Όμως δεν μου άρεσε ο τρόπος που προσεγγίσαμε το ματς πριν από το γκολ που δεχτήκαμε . Πρέπει σε όλα τα ματς από την αρχή να μπαίνουμε με το ίδιο πνεύμα για να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε . Είμαι 3 εβδομάδες και μετά τον αγώνα της Κυριακής θα κάνουμε τον απολογισμό μας».

Χαριστέας: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Ο Άγγελος Χαριστέας επίσης μίλησε στους παίκτες για τον αγώνα στη Νέα Σμύρνη λέγοντας μεταξύ άλλων ότι… «πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή σε κάθε παιχνίδι. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας πάλι στη νέα Σμύρνη και πικράναμε τον κόσμο . Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αλλάξουμε».