ΟΦΗ: Το 2020 επιστρέφει ο Μεγιάδο (pic)

ΟΦΗ: Το 2020 επιστρέφει ο Μεγιάδο (pic)

Gazzetta team
ΟΦΗ: Το 2020 επιστρέφει ο Μεγιάδο (pic)

bet365

Σοβαρότερο από ότι αναμενόταν αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Μεγιάδο στο γόνατο με τον Αργεντινό μέσο να επιστρέφει στις υποχρεώσεις του ΟΦΗ το 2020!

Σε πετυχημένη αρθροσκόπηση υποβλήθηκε το πρωί της Τρίτης (5/11) ο Μιγκέλ Μεγιάδο. Οπως αναφέρει ο ΟΦΗ ο Αργεντινός μέσος θα επιστρέψει στις προπονήσεις το λιγότερο σε επτά εβδομάδες, αφού όπως αποδείχτηκε το πρόβλημα στο γόνατο ήταν πιο σοβαρό.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΦΗ:

Σε επιτυχημένο αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο του δεξιού ποδιού υποβλήθηκε το πρωί της Τρίτης (5/11) ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Miguel Mellado @m.mellado29, από τους γιατρούς Γιώργο Κουβίδη και Νίκο Δεσποτάκη. Μετά το πέρας δύο εβδομάδων, ο αθλητής θα ενταχθεί σε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας σε πισίνα, ενώ η πιθανή επιστροφή του στις προπονήσεις υπολογίζεται το λιγότερο σε επτά εβδομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα