Ολυμπιακός: Στα 35 του ο Αβραάμ δείχνει πως είναι να τα δίνεις όλα για την φανέλα! (pics & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Στα 35 του ο Αβραάμ δείχνει πως είναι να τα δίνεις όλα για την φανέλα! (pics & poll)

bet365

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος για ακόμα ένα ματς πρωταθλήματος ήταν στους διακριθέντες του Ολυμπιακού με καίρια stop στον Στάρτζεον της Ξάνθης και αγωνιστική συμπεριφορά που αποτελεί παράδειγμα για όλους.

Ίντερ - Ντόρτμουντ με 200+ αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Όπως είχαμε καταγράψει πολύ πρόσφατα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα βελτίωσης παίκτη στον Ολυμπιακό λόγω της αγωνιστικής ανόδου του το τελευταίο διάστημα. Με την Ξάνθη κατέγραψε την τέταρτή του διαδοχική συμμετοχή ως βασικός στο ελληνικό πρωτάθλημα με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Πρώτα με τον Άρη στο εκτός έδρας 2-1, μετά στο 2-1 με τον ΟΦΗ και φυσικά στο 2-0 με την ΑΕΚ. Μετά στο 0-0 με την Ξάνθη. Ειδικά στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος ο Αβραάμ θύμισε σε μεγάλο βαθμό τον παλιό καλό εαυτό του.
Δυναμικός, με πάθος, αυτοθυσία και με ως επί το πλείστον καλές τοποθετήσεις. Με καίρια κοψίματα ακόμα και πάνω στον Λιβάια στην κερδισμένη... μάχη με την ΑΕΚ. Ο παλιός πολύ καλός και δυνατός Αβραάμ. Κόντρα στην Ξάνθη και το ματς στα Πηγάδια ίσως και να ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του. Είχε τουλάχιστον δύο καίρια κοψίματα πάνω σε σουτ του Στάρτζεον και μία ακόμα γεμάτη και πολύ καλή αμυντική παρουσία. Γενικά για ακόμα μία φορά στάθηκε ιδιαίτερα καλά και δεν είχε το μεγάλο ή το σοβαρό λάθος.
Ο Αβραάμ που στις 3 Δεκεμβρίου θα γίνει 35 ετών δίνει το απόλυτο και μεγάλο παράδειγμα του πως να ιδρώνεις και να... ματώνεις την φανέλα της ομάδας που αγωνίζεσαι. Μπορεί ακόμα και φέτος να τελειώσει την καριέρα του στο ποδόσφαιρο, όμως τουλάχιστον στην παρούσα φάση δείχνει πως θα φύγει με το κεφάλι ψηλά και με τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε: τον Ολυμπιακό.
ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΣΕ 96 ΛΕΠΤΑ ΕΙΧΕ:
1 κεφαλιά
2 αποκρούσεις
1 κλέψιμο
1 επέμβαση
2 φάουλ υπέρ
3 φάουλ κατά
ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΦΟΥΛ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 1:
Με Άρη 96 λεπτά
Με ΟΦΗ 96 λεπτά
Με ΑΕΚ 95 λεπτά
Με Ξάνθη 96 λεπτά
Ο ΑΒΡΑΑΜ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ:
10 πάσες
2 αποκρούσεις
6 επεμβάσεις
8 κλεψίματα
7 φάουλ υπέρ
ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ:
Με Ολυμπιακό: 183 ματς με 6 γκολ και 2 ασίστ
Με Άρη: 152 ματς με 16 γκολ και 2 ασίστ
Με Μπρισμπέιν: 35 ματς με 4 γκολ και 1 ασίστ
Με Σανγκάη Σενχούα: 24 ματς με 1 γκολ και 2 ασίστ
Με Τζουμπίλο Ιβάτα: 14 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ
Με Τραμπζονσπόρ: 10 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ
Με την Εθνική: 37 ματς
- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll. Τα stats στην Gallery είναι από το Transfermarkt και το Soccerbase.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα