Δεληζήσης: «Μεγάλη απώλεια οι δύο βαθμοί»

Gazzetta team
Δεληζήσης: «Μεγάλη απώλεια οι δύο βαθμοί»

bet365

Ο Γιώργος Δεληζήδης αναφέρθηκε στο ισόπαλο αποτέλεσμα του Άρη με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, εκτιμώντας ότι περίμενε κάτι περισσότερο.

Ο αρχηγός του Άρη υποστήριξε αρχικά ότι… «πήραμε έναν βαθμό στο τέλος αλλά είναι μεγάλη απώλεια οι δύο βαθμοί. Μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι, δεν ήμασταν αυτοί που περιμέναμε και θέλαμε. Το ζητούμενο για μας ήταν η νίκη, οπότε η ισοπαλία μας αφήνει μεγάλη πικρία. Ειδικά από το σημείο όπου ο Πανιώνιος έμεινε με παίκτη λιγότερο, το ματς ήρθε απόλυτα στα μέτρα μας και δεν υπήρχε περίπτωση να συμβιβαστούμε με την ισοπαλία βάσει και του τρόπου που έπαιζε ο αντίπαλος. Δεχθήκαμε γκολ σ’ ένα άκαιρο σημείο, δεν το περιμέναμε, μετά ξυπνήσαμε, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν ήμασταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια σ’ ένα ακόμη παιχνίδι».

Ο Δεληζήσης εκτίμησε ότι η αποβολή του Πανιωνίου αποσυντόνισε και την ομάδα του. «Νομίζω ότι μας αποσυντόνισε. Έπρεπε να πλαγιοκοπήσουμε περισσότερο τον αντίπαλο, θεωρώ ότι παίξαμε ανορθόδοξα με εξαίρεση στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου βάλαμε την μπάλα κάτω και κάναμε ευκαιρίες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα