Ράσταβατς: «Η Ξάνθη μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Ράσταβατς: «Η Ξάνθη μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό»

bet365

Αισιόδοξος πως η Ξάνθη μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό, παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Μίλαν Ράσταβατς.

Αναλυτικά όσα είπε στον «Metropolis»:

Για το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα πολυ ενδιαφέρον παιχνίδι, η έκβαση του είναι άγνωστη γιατί η Ξάνθη και ο Ολυμπιακός είναι 2 πολύ καλές ομάδες».

Για το αν η Ξάνθη έχει την δυνατότητα να κερδίσει τον Ολυμπιακό: «Ναι, η Ξάνθη μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό γιατί παίζει στην έδρα της, το γεγονός οτι τα τρία τελευταία παιχνίδια μεταξύ Ξάνθης και Ολυμπιακού λήξαν ισόπαλα δίνει την δυνατότητα στην ομάδα να πάρει την νίκη».

Για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει μια κρίση απο το ξεκίνημα της περιόδου, αλλά απο την άλλη μπορεί να πετύχει μία νίκη γιατί είναι Παναθηναϊκός».

Για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και τα σενάρια που κυκλοφορούν οτι θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: «Αν τον θέλει ο ΠΑΟΚ θα είναι πολύ καλό για τον Πρίγιοβιτς να επιστρέψει στην ομάδα. Είμαι σίγουρος πως αν έρθει θα έχει να προσφέρει πάρα πολλά στον ΠΑΟΚ».

Για το αν μπορούν να χωρέσουν τρεις σέντερ φορ στην ομάδα του ΠΑΟΚ: «Ναι, χωράνε και οι τρεις στον ΠΑΟΚ. Βέβαια όλα εξαρτώνται απο την διοίκηση της ομάδας γιατί μπορεί να θέλει να πουλήσει κάποιον παίκτη».

Για το αν θέλει να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα: «Ναι, θέλω να γυρίσω πίσω, αλλά αυτό θα το δείξει το μέλλον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα