Ποντένσε: Ρεκόρ καριέρας σε γκολ και ασίστ στον Ολυμπιακό! (pics & poll)

Ποντένσε: Ρεκόρ καριέρας σε γκολ και ασίστ στον Ολυμπιακό! (pics & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ποντένσε: Ρεκόρ καριέρας σε γκολ και ασίστ στον Ολυμπιακό! (pics & poll)

bet365

Ο 24χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός κάνει τις τοπ χρονιές του με την φανέλα της ομάδας του Ολυμπιακού, όπου ήδη έχει κάνει ρεκόρ καριέρας σε γκολ και ασίστ!
Ο Ντάνιελ Ποντένσε αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του Ολυμπιακού αλλά και του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες πόνταραν και συνεχίζουν να ποντάρουν πολλά στον Πορτογάλο άσο. Ο Ποντένσε από την πλευρά του έχει σπάσει τα προσωπικά του ρεκόρ καριέρας σε γκολ και ασίστ με τους ερυθρόλευκους! Και αυτό διότι σύμφωνα και με τα διαθέσιμα στοιχεία από το Transfermarkt σε 58 ματς με τον Ολυμπιακό στο σύνολο έχει καταγράψει 10 γκολ και 13 ασίστ.
Με την πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ είχε 12 ασίστ και με την 2η 9 γκολ και 9 ασίστ. Με άλλα λόγια έχει πετύχει με τον Ολυμπιακό τις τοπ επιδόσεις της καριέρας του, κάνοντας ατομικό ρεκόρ. Φέτος σε 17 αγώνες έχει 2 γκολ και 4 ασίστ. Με την Ξάνθη μάλιστα είχε φτιάξει πολύ καλή παράδοση. Τον Ιανουάριο του 2019 είχε βάλει δύο τέρματα στο ματς Κυπέλλου όπου η ομάδα του είχε κερδίσει με σκορ 3-1. Τότε ήταν και η 2η φορά στην καριέρα του που θα έβαζε 2 γκολ σε ένα ματς.
Ο Ποντένσε που ήθελε πολύ να μείνει και φέτος στον Ολυμπιακό επιζητά φέτος να ξεπεράσει τις περσινές του επιδόσεις αλλά και να στεφθεί πρωταθλητής. Ένας παίκτης που το μοναδικό βασικό του μείον είναι οι τελικές του προσπάθειες, τις οποίες όμως προσπαθεί να διορθώσει και γενικότερα να βελτιωθεί πάνω σε αυτό. Με άλλα λόγια ο πιο μεγάλος αντίπαλός του παραμένει ο... εαυτός του!
ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΕΝΣΕ:
Με Σπόρτινγκ Β: 80 ματς με 9 γκολ και 9 ασίστ
Με Ολυμπιακό: 58 ματς με 10 γκολ και 13 ασίστ
Με Σπόρτινγκ: 40 ματς με 12 ασίστ
Με Μορεϊνσε: 18 ματς με 4 γκολ και 3 ασίστ
ΟΙ ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΕΝΣΕ:
Φέτος: 17 ματς με 2 γκολ και 4 ασίστ
'18-'19: 41 ματς με 8 γκολ και 9 ασίστ
'17-'18: 20 ματς με 8 ασίστ
'16-'17: 31 ματς με 4 γκολ και 6 ασίστ
'15-'16: 39 ματς με 6 γκολ και 8 ασίστ
'14-'15: 37 ματς με 3 γκολ και 2 ασίστ
'13-'14: 4 ματς χωρίς γκολ και ασίστ
'12-'13: 7 ματς χωρίς γκολ και ασίστ
- Οι φωτογραφίες στην Gallery είναι από το Transfermarkt. Πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα