Γκαγκάτσης: «Υπό έλεγχο το θέμα του FFP»

Γκαγκάτσης: «Υπό έλεγχο το θέμα του FFP»

Γκαγκάτσης: «Υπό έλεγχο το θέμα του FFP»

bet365

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης στο θέμα του Financial Fair Play. Στα 145 εκατ. ευρώ θα φτάσει η επένδυση του Ιβάν Σαββίδη!

Εκτός από το θέμα της νέας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά τη διάρκεια της σημερινής έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ υπήρξαν σημαντικά θέματα στα οποία τοποθετήθηκε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Χρυσόστομος Γκαγκάτσης.

"Ήταν αποτυχία που δεν περάσαμε στην Ευρώπη και έχει αντίκτυπο στο FFP, καθώς τα τρία τελευταία χρόνια έχουμε δύο αποκλεισμούς από τους ομίλους. Το θέμα του FFP είναι υπό έλεγχον και προσπαθούμε να το λύσουμε για να μην υπάρχει πρόβλημα στο μέλλον" υποστήριξε ο κ. Γκαγκάτσης. "Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, συνεχίζει από την περσινή χρονιά, τρέχει ένα αήττητο σερί 43 αγώνων και μακάρι να σπάσουμε το ρεκόρ των 58 αήττητων αγώνων", συμπλήρωσε.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά από ερώτηση μετόχου, αναφέρθηκε στο θέμα του Μελιόπουλου λέγοντας ότι "δεν ήταν η καλύτερη δυνατή εξέλιξη, μέσα από τις τοποθετήσεις του ο ποδοσφαιριστής δεν ρίχνει κάποια ευθύνη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έδειξε ότι το σκεφτόταν να σταματήσει το ποδόσφαιρο εδώ και ένα χρόνο. Το συμβόλαιο του είναι σε ισχύ και αν θελήσει να επιστρέψει η πόρτα είναι ανοικτή για αυτόν, αν και δεν νομίζω ότι είναι μέσα στις προσωπικές βλέψεις του".

Για το νέο γήπεδο ο κ. Γκαγκάτσης υποστήριξε ότι το γήπεδο θα ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος θα βάλει εξ ολοκλήρου τα χρήματα για την κατασκευή του και η χρήση του θα ανήκει για όσα χρόνια αποφασίσει ο ίδιος μαζί με τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Η κυριότητα του γηπέδου θα παραμένει στον σύλλογο.

Μετά από σχετική ερώτηση μικρομετόχου της ΠΑΕ, ο κ. Γκαγκάτσης αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου αποκαλύπτοντας ότι ο ΠΑΟΚ πλήρωσε 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει από την Μπράγκα τον Αμπέλ Φερέιρα.

"Αναγνωρίζουμε την τεράστια προσφορά του Ραζβάν Λουτσέσκου, βάσει αποτελεσμάτων είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου, αλλά είναι παρελθόν για τον ΠΑΟΚ και πλέον υπάρχει ένας καινούργιος προπονητής. Αντιδράσαμε γρήγορα στο σοκ της αποχώρησης του Ρουμάνου τεχνικού και αγοράσαμε με περισσότερα χρήματα την Μπράγκα για να πάρουμε τον Άμπελ Φερέιρα. Πήραμε δύο εκατομμύρια ευρώ από την Αλ Χιλάλ και δώσαμε 2,5 εκατομμύρια ευρώ στην Μπράγκα".

Τέλος σύμφωνα με τον ορκωτό λογιστή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρη Πανοζάχο, τα χρήματα που θα έχει βάλει ο Ιβάν Σαββίδης στο ταμείο της ΠΑΕ από το 2012 μέχρι σήμερα μαζί με τη νέα αύξηση και το ομολογιακό δάνειο των 9,9 εκατομμυρίων ευρώ, θα ανέρχεται πλέον στα 144.229.878 ευρώ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα